Posted in Daneen, Danish

Soccer


Balik sekolah semalam
budak 2 ni main bola
siap pakai kasut lagi, Danish pakai kasut sekolah, Daneen pakai Timberland Danish yg dah tak muat beria² jek w/pon longgar tetap nak pakai
dah main² minah ni majuk ah plak di baling kasut dia pakai
pastu last² dah tak puas ati
amik bola letak dlm bakul basikal bawa lari
“Ni tatak (kakak) punye abang cari lain budak kecil”
ak ah dik ko tu beso na ah gamaknye
bile dah susah payah membawa byk sgt harta karun pandai lak panggil abang minta tolong
bila abang xnak tolong basikal dicampak dia
pangai sapa ah diikutnye tu hehehe

pic10-1

10 thoughts on “Soccer

  1. hehe.. betul. rajin mummy dasy ubah layout.. :)

    oh ya, gambar (yg disusun secara tiles tu) kalau nak senang, guna software photoscape. download je dari internet.. sangat mudah dan cantik hasil.. :)

  2. danish – tuh die bakal ronaldo mesia..hehehe.. haiipppp, daneen…awat hang pi main bola gaks…hehehehe.

    tp alih² majuk ek minah kecik tuh..nape x snap muke die majuk kak. ingat gak zie nk nengok

    :P

Comments are closed.