Starts with The Letter "S"

Thanks MIMI & HASLINDA coz mengetagku… susah giler nak wat tag nih, namun cuba sedaya upaya menyiapkannye….
The rules:It’s harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can’t use your name for the boy/girl name question. Have fun! Don’t forget to post it!

What is your name: SURYATI

Four letter word: STOP

A boy’s name: SYAFIQ

A girl’s name: SYAHINDAH

An occupation: SECRETARY

A color: SAPPHIRE kira colour ke ni

Something you’ll wear: SOCKS

A food: SUSHI (i hate it)

Something found in the bathroom: SOAP @ sabun (benda wajip ni)

A place: SAN DIEGO

A reason for being late: SIAP LAMBAT…(huahuahuaaa alasan yg x logik)

Something you’d shout: STUPID (ni time keta depan lambap giler)

A movie title: SATURDAY NIGHT FEVER

Something you drink: SUSU

A musical group: SEARCH

An animal: SNAKE

A street: SULTAN ISMAIL

A type of car: SUZUKI SWIFT (hahaha nasib baik ada)

The title of a song: SYURGA DI TELAPAK KAKI IBU

HUHUHU…. susah giler segala tempat di geledah tuk cari jawapan walaupun ada tapi still blurr……

Mau tag siapa??? Okeh silalah bloggerz yang tersenarai dalam blog list & followers tu buat yer..sapa2 yang dah buat…kire selamat lahhhh…

Till next episode…

13 comments
  1. huh!

    sibbaik saya x tersenarai dlm blog list
    :P

    ooo…yg sign love tuh
    saya x reti kalau guna note book

    saya guna kat desktop

    kalau keyboard desktop tu
    tekan ALT serentak ngan no.3
    angka yg dok sebelah kanan keyboard tu

  2. Farah –> k, tq sapa kata nama u xde dlm bloglist adalah

  3. Hehehe..dah buat yer? tapi huruf ‘s’ macam senang jek..kekeke..

  4. MIMI –> betul, semua dah ada tp benda dah ada depan mata pun leh lupe hahaha

  5. baru nak berdoa supaya tak di tag. Hmm..en3 kt bawah tu dh kena tag rupanya. Uwwwaaaaa

  6. KV –> buat jgn x buat kena rotan nnt

  7. >> salam mummy.. temanpun dah kena ni tapi belum siap lagi dah copy tapi takder idea camner ni..nampak senang tapi susah gakkan,,

  8. Cho zila–> ak ah kdg2 xleh pk w/pun jawapan sng

  9. wahhhh, banyaknyer tag…huhuhu

  10. dpt gark tag nie yerk…
    tp S byk jawapan kan
    zana nie terkial2 nak buat ngan huruf Z…hu hu hu

    suka lagi syurga di wajahmu…nash kan yg nyanyi…

  11. Zanna –> ak ah tak terpikir pun blurr sungguh ku ini

  12. tag mu telah ku jawab mumy dasy..poning2 di buetnya..
    kire selamatlah ni heh

  13. yazeema –> selamat ah kiranye……

Comments are closed.