Suatu ketika dulu

Jengah blog Cik Ejaa teringat lak suatu ketika dulu
suka berangan tau hehehe antara benda yg di berangankan


Mr.hBy wish car hehehe :)

ini dah jd kenyataan


Ini pun dah huhuhu agak pasni tuko BB leh x ngehngehngeh


home sweet home :)
ape yang anda idamkan selain kebahagian ah, Jom berangan hehehe


Jot’s :: Kepala makin tingtong ni, semalam ulang alik toilet dekat 500kali *tipu* arini pun sh lagi…


footer
3 comments
  1. Hehehe…mana tau angan¬≤ jadi kenyataan kan. Saya pon berangan nak MPV ngan umah beso tu. Bilalah bley dapat kan.

    P/s: Baru lah i bley comment, sbelum ni tak bley sbb tak kluar ayat post a comment tu.

  2. sy berangan nk beli tanah…thn buat rumah…tanah tu kt atas bukit ke…dkt2 dgn pantai ke…huhu…

    kak…how r u 2day..masih tk sihat lagi..? dh g klinik..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KATA GANTI DIRI

  3. tang umah tu dulu, mmg ada berangan..tp sejak ada anak ni, rasa, cukplah rumah yg comel….agak2 anak2 semua dah ebsar nanti, baru berangan balik rumah besar..he he he..

Comments are closed.