Me

Suatu ketika dulu

Jengah blog Cik Ejaa teringat lak suatu ketika dulu
suka berangan tau hehehe antara benda yg di berangankan


Mr.hBy wish car hehehe :)

ini dah jd kenyataan


Ini pun dah huhuhu agak pasni tuko BB leh x ngehngehngeh


home sweet home :)
ape yang anda idamkan selain kebahagian ah, Jom berangan hehehe


Jot’s :: Kepala makin tingtong ni, semalam ulang alik toilet dekat 500kali *tipu* arini pun sh lagi…


footer

3 Comments

  • fiza

    Hehehe…mana tau angan² jadi kenyataan kan. Saya pon berangan nak MPV ngan umah beso tu. Bilalah bley dapat kan.

    P/s: Baru lah i bley comment, sbelum ni tak bley sbb tak kluar ayat post a comment tu.

  • nabilah_2908

    sy berangan nk beli tanah…thn buat rumah…tanah tu kt atas bukit ke…dkt2 dgn pantai ke…huhu…

    kak…how r u 2day..masih tk sihat lagi..? dh g klinik..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    KATA GANTI DIRI

  • Siti @ nurie

    tang umah tu dulu, mmg ada berangan..tp sejak ada anak ni, rasa, cukplah rumah yg comel….agak2 anak2 semua dah ebsar nanti, baru berangan balik rumah besar..he he he..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube