Sunat

Skang ni kat PSH
Bawa Danish bersunat, suppose to be 1st kes tp mamat ni boleh makan plak masa tgg admit ke ward
tgk Mummy makan dia pun makan & minum sama
Skang kna tgg tghari plak 4 jam lepas dia minum
Uishhhh penat derrr dok melangok dlm wad kanak2 ni, Danishnya relax jek main games xbenti2 mak ko ni da mati kutu….
Nak check-up gynae pun tertangguh
Nak on tv kesian plak patient sebelah katil dia ni bb cam semput jek tgk batuk ngan selsema dlm 2,3month jek kot usianya
Daneen tinggal umah, anak dara tu xde maknanya nak bgn awal alasannya
“Ni kan cuti sekolah mana blh bangun cepat2”
Tipon kul 9am tadi pun belum bgn lagi kata pakngahnya
Mummy harap semua berjalan ngan lancar untuk Danish….
Macam2 permintaan lepas sunat

Jot’s :: tangan sengal kna injectiom semalam belum kurang…

36 Replies to “Sunat”

  1. Tremendous! This particular is all I can think pertaining to a blog post like this excellent. This kind of is literally a notably explanatory article post on the blog. You just need to know a lot about this amazing

  2. Its such as you learn my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote
    the guide in it or something. I think that you simply can do with a
    few percent to force the message home a bit, however instead of that, this is magnificent blog.
    A great read. I will certainly be back.

    magliette Bayer Leverkusen

  3. 【台北 美食】雪福早午餐 Chef Brunch 爆肝護士天母美食祭 早午餐吃血腥瑪麗海瓜子 94狂 @ 潮流、美妝、消費 創造個人化風格的女性社群 PIXstyleMe 【台北 美食】雪福早午餐 Chef Brunch 爆肝護士天母美食祭 早午餐吃血腥瑪麗海瓜子 94狂

  4. 除皺特點 純度高,效果好 見效迅速,無創無痛 安全精準,表情自然 唯一在臨床有20多年的注射材料,全球超過11000000人使用 適用範圍 魚尾紋、額頭紋、眉間紋、鼻紋和頸部皺紋都可以祛除; 最適合於早期的、不太明顯的皺紋 不須使用任何的鎮靜劑或局部麻醉劑,且Botox除皺治療後可立即繼續進行正常的活動。 Botox除皺可以利用午休時間約診即可,完全不影響工作的安排。BOTOX肉毒桿菌素是一種高度純化的蛋白質,經過注射之後,能夠使導致動態皺紋的肌肉得到放鬆,它能夠阻斷導致肌肉收縮的神經細胞,使面部線條變得平滑並防止新皺紋形成。全球銷量第一品牌 在中國唯一獲得SFDA、FDA批准用於醫療美容的肉毒桿菌素 唯一一個擁有40年安全記錄的肉毒桿菌素 在70個國家獲得批准使用 BOTOX肉毒杆菌素

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *