Sunat

Skang ni kat PSH
Bawa Danish bersunat, suppose to be 1st kes tp mamat ni boleh makan plak masa tgg admit ke ward
tgk Mummy makan dia pun makan & minum sama
Skang kna tgg tghari plak 4 jam lepas dia minum
Uishhhh penat derrr dok melangok dlm wad kanak2 ni, Danishnya relax jek main games xbenti2 mak ko ni da mati kutu….
Nak check-up gynae pun tertangguh
Nak on tv kesian plak patient sebelah katil dia ni bb cam semput jek tgk batuk ngan selsema dlm 2,3month jek kot usianya
Daneen tinggal umah, anak dara tu xde maknanya nak bgn awal alasannya
“Ni kan cuti sekolah mana blh bangun cepat2”
Tipon kul 9am tadi pun belum bgn lagi kata pakngahnya
Mummy harap semua berjalan ngan lancar untuk Danish….
Macam2 permintaan lepas sunat

Jot’s :: tangan sengal kna injectiom semalam belum kurang…

7 comments
  1. oi makcik..nmpk no aku ktnggaln zmn..sjak bil dh btukar dot com ni?hehehe :-)

  2. :-))

  3. wah! bestnya.. dah .com

    anak umur brp dh bersunat? anak t adib 10 tahun.. x bersunat lagi.. tahun dpn Insya Allah

    tq sudi bc blog t ye?

    :-D

  4. Waahhhh…danish dah nak jadik org bujang! Nangis tak dia kena sunat?

  5. wati :: :-)) Danish baru 6y… tahun depan dah darjah 1

  6. Yatie :: Kak, dia x nangis tapi lepas sedar dari bius tu dia nangis ckit sbb ayah ngan pak sedara dia xde… ni dah ngelenya sekali

  7. Tremendous! This particular is all I can think pertaining to a blog post like this excellent. This kind of is literally a notably explanatory article post on the blog. You just need to know a lot about this amazing

Comments are closed.