Supermak

Miahaha tajuk xleh blah
Baru 2 ari Mr.hBy g kursus huru-hara nak nguruskan anak2
kalau selalu pagi2 boleh sempat dok melepak ngan swing utk fresh milk Syahmina
akan tetapi da 2 ari x sempat
nasib baik Danish senang di kejut


Syahmina plak, time ayah dia xde boleh plak dia tido berejam2 jejak kul 8.20am baru bangun
mandi2kan dia terus anta Daneen gi sekolah


Kat sekolah Daneen masa ni
rambut serabai cam org tak mandi

semalam Mummy coti
kononnya nak menyambung ke ari ini, sekali my boss tipon ah plak suh submit keje arini huh musnah harapan
balik ambik Daneen dari SR terus ke Mydin beli barang dapur
Syahmina as always tido jek manjang dalam keta smpi destinas baru terjaga


bergaduh ngan Daneen huhuhu
sekarang dia asik bergaduh jek ngan Daneen mentang2 dia kecik pastu Danish backing dia tu yang dia over huh!!!

Itu cerita semalam…
Cerita arini plak lagi huruhara

pagi sama jek cam semalam tapi semalam Mummy x keje
arini kena keje :(
tengahari amik Daneen terus anta balik umah
pastu gi keje semula x sempat nak tengok syahmina kat umah maklong pun huhuhu
busy mengalahkan perdana menteri wakaka

Jot’s :: beberapa jam jek lagi Mr.hBy pulang ke pangkal jalan :D

2 comments
  1. hahaha.. ciannye :-P pttlahh not happy jek,., kuikui

    1. ceh… tulah penat hambo…

Comments are closed.