am

Survey

See….
xpekan attach logo² diorg kat cni
x kena saman kan takut gak :p
nak tanya antara 5 ni
yang mana u alls guna & mcm ne ok ke x?
kenapa tanya semua ni
sssshhhhhh
akan berlaku TRANSFORMASI
kuangkuangkuang femes tul ayat ni skang
as for me guna CELCOM dah 2y+
mule² laju giler mmg best menggunakannye
pastu la ni aduhai
x reti nak mengkhabarkannye
kang citer kecik ati
senang citer macam air pasang surut
tp dah 3 @ 4 ari ni ok ah kang ckp lebih²
terus xleh guna plak ada mlm kang
xdapat berblog…
so u alls really needs ur opinion coz
me ada plan something yg menggunakan rangkaian internet
broadband ke wireless lagi best ek???
PLEASE help me…anyone
Till next episode…

12 comments

Huhu 4 me tk leh pndang yg lain2 Dasy ofcos laa yg biru ituuu CELCOM..coz me ank branak itu Telco hehe..tp biasalh gna broadband ni memg da pasg surutnya..sya pn kdg2 naik angin jga kalu da problem..So segalanya d tangan anda okey..

entahlah eik..
dulu adex guna streamyx…
mmg elok..laju je…
xder masalah pon…
then pindahkan line tipon & streamyx kat umah mak..
kakak yg guna…

la ni.. guna maxis bb…
kekadang hampeh…kekadang ok…
cam nak apply tm & streamyx balik..

ni ikot pengalaman adexler…
sebagai pengguna…heheheh

bagi sy,streamyx the best…P1 still lom stabil,maxis broadband mmg hampeh,sama gak cam celcom..digi tak pernah cuba…tp klau compare streamyx mmg ok wlaupun kdg2 hampeh tp itulah yg terbaik kat malaysia skrg ni…hope membantu yer

linn mula2 pakai stimix dekat 2 thn gaklah..service oklah…. pehtu 3 bulan lepas try yg P1 tu… tgok servis dia sama ok dgn stimix dan lebeh murah..makanya skrg bertukar ke P1 max tu….

P1 ngan digi tak penah guna

maxis n celcom dua2 rejek…sbb me suka download cite..guna 2 ekor nie mmg out la…lembs =P

stimix tetap pojaan hati..pasang router kat umah, still bole bertenet secara bebas takde wayar…love it

guna streamyx..puas hati lorr dgn servisnya. guna celcom BB jap aritu masa hubs xde, ermmm..hampeh tahap cipan…

beb, aku dulu guna m*xis. mmg haram jadd. tapi umah parent aku, guna streamyx. mmg syok. best…

aku guna P1. mmg best n pueh hati. tp benda2 nie ikut tempat gak kan… aku tak mau masuk streamyx koz malas nak pakai fix line.

jhr dah ada P1 ker?

Thanks pd yg memberi komen.. amat dihargai..nak survey streamyx lak..

Ina >> Johor dah ada P1 ni

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube