SUSTAGEN Nutritionland

Ni citer Sustagen tak berabis lagi hikhikhik
mule² masuk ada pintu gerbang terpampang SUATAGEN 100% Nutritionland
pastu ada kotak sustagen sebeso² alam
cam menyempitkan tempat tu jek
dah ah orang ramai tak yah ah letak benda² x berpekdah
terlampau crowded sangat sempit yang amat
mule² daftar sapa bawa invitation postcard dapat mystery gift
yang menyakitkan ati coz invitation 1 so hadiah 1
anak me 2 jadi gaduh okeh….
mystery giftnye clay
masuk jek dapat card setiap card kena stamp setiap kali habis games
mule² main LITTLE BIG BREAKFAST
guna computer cara² wat sandwich
pastu SNACKS
tampal² puzzle yang ni me x nampak sangat coz jauh kena jaga buggy Daneen
pastu ape ek alamak luper ah plak
tapi masuk cam dalam terowong amik sayur²an
pastu terjun dalam kolam bola cari ikan kot
hahaha me tak amik tau coz Mr.Hubby yg join diorang me duk jauh²
coz sakit perut dah lapo giler
last sekali DINNER SHOPPING
pun guna komputer game cam gi paso
cari makanan yang berkhasiat pastu last sekali kena timbang & ukur tinggi
DANEEN height 89cm & weight 12kg kurusnya anak dara ni
DANISH height 125cm & weight 22kg gemok budak ni
sepatutnye kena jumpa consultant tapi kitorang x jumpa coz
maleh ah ramai sgt orang
last sekali tunjuk kad tadi baru dapat goodies bag
budak² yang main pun kena cop gak
takut ngelat main lagi nanti

dalam beg tu ada
chart tampal kat dinding, tempat tisu, susu sample
ape ntah lagi ek me tak tengok sangat act.
gambo sebelah tu card yang dapat tuk main games
ada jual susu murah mmg bak kata mumy

tapi me x beli coz diorang minum MADU
yang ada cuma VANILLA & COKLAT jek
kalau ada memeng me beli RM42
sebelum tu ari Jumaat beli kat GIANT RM45.99/twinpack
harus tiap² tahun gi kalau ada invitation

pic10-1

3 comments
  1. nih yg kt AEON Tebrau kan??? lalu jek..x singgah pun sbb ramai ngat org…

  2. sodappp wooo kak susu sustagen tuh; zie suke minum dulu taw. pssttt curik susu keera time die still menyusu..kehkehkeh

    :P

  3. mmg ramai org time tu..tp sib baik dorang nak gak posing….

Comments are closed.