TAG

JAWAB TAG UMI NAWFAL

Nama Timangan anda:
Kaklong,along,SU,aie

Anda seorang yang:
Tak kisah ape pun…sensitif…cepat wat kesimpulan

Insan teristimewa?? Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Itew biar rahsia..miahaha

Lagu kesukaan anda:
me kan tak tetap pendirian ape best tapi la ni masih lagi I’m Yours & Big Big Girl

Makanan kesukaan anda:
Spaghetti..hehehe sbb tu nurun kat anak2

Warna kesukaan anda:
pink, hitam, biru, orange, red

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
Hp, wallet, thumbdrive

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
Baru sat ni ha tengok citer Merah Puteh hehehe

Saya nak tag

1. Siti
2. Pn.Hernee

3. mummy_ayu
tu jek ah TOP 3 COMMENTOR ye…sila buat ngan paksaan

pic10-1

3 comments
  1. baik cikgu, anak murid akan buat homework..lambat tak pe ye cikgu.

  2. oooo minat merah gak ea. leh ler serumah ngan zie neh..kehkehkehkeh

    :P

  3. MUMMY…..siti skip eh tag ni..sbb dah buat dr mimi….fuh….slmt…

Comments are closed.