TAG

TAG 6TH PHOTO

Dikasihi oleh UMI SUFIRA

THE CHALLENGE IS :-

-GO to your photos folder in your computer

-GO to the 6th Folder of your photos

-GO to the 6th photos in that folder

-Put the picture on your blog & description of it.

-Invite 6 friends to join the challenge

-Link them in your blog & let them know they have been challenged.

Gambo ni masa gi Sarawak …Mummy ngah pregnant 6mth… masa ni Mummy kuruskan hehehe…. perut jgn citer besonye tp nak cover pakai colour hitam tu yang xnampak sangat… Danish lak masa ni 1y11m macam Daneen mukenye cam pompuan anak bujang ku ni masa kecik²….. kat pasar Serikin klu tak silap namanya panas terik tempatnye….

Me nak tag

dah itu sahaja……

Till next episode…

4 comments

Ungku Nor –> dia mmg mkn ajar ckit smpi la ni msuk keta trus pkai seatbelt xmcam mummy dia…

MIMI –> betul, masa ngandung Daneen ayik berjalan jek lagi seminggu nak bersalin gi jemputan kahwin kat N9.

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube