Posted in TAG

TAG about my DASY

menjawab tag dr Umi Nawfal..

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & ntayakan Girl or Boy?
2 orang…sepasang sudah, 1 boy & 1 girl

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
Insya’allah tahun depan kalau ada rezeki

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Muhammad Danish Syafiq
berpengetahuan bijak, penyayang


Nur Daneen Syahindah

cahaya, puteri, takwa, mulia, warak

4. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Ayah & Mummy yang bagi ofcoz

5. Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Nama tu actually Da… Sy…. if girl depan NUR if boy lak mesti MUHAMMAD sempena nama ayah & Mummy, 1st pregnant lagi dah ada list mmg dah cari 4 boy names & 2 girls

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata…apakah nama yang akan anda beri?
suke part ni let’s say if boy me letak
MUHAMMAD DARWISY SYAHMI – warak, yang mulia, yang bijak, yang berani

if girl plak NUR DAHIYAH SYARAH – cahaya, yang pintar, yang cerdas keindahan, kecantikan

insya’allah kalau xde yang membangkang

7. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
kalau ikut me dah stop tapi ayah nak lagi 2 huhuhu macam ah dia ada kat umah sangat tolong jaga anak²… tapi bak kata org ckp suami jgn lawan derhaka…

8. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang…nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
2y2m coz tak dirancang terlekat hihihi…kali ni nak jarak no.2 & no.3 4tahun pastu no.3 & no.4 2tahun

9. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang….anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
kalau boleh nak boy jaga anak dara asik majuk jek tensi mak…

10. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
persamaan….ape ek?…kalau ikut me antaranya diorang ni kuat jalan² cari makan, kuat makan, lagi satu perabih duit Mr.Hubby yang lain semua ikut Mr.Hubby cam peradang, perajuk, panas baran hahaha leh caya ke…

11. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.
ni latest pic’s ya

12. Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni:
nak skip bleh rasanye dah ramai yang wat ni…

pic10-1

5 thoughts on “TAG about my DASY

  1. wah wah….belum apa2 dah standby nama erk////siti pun rasa nak kekalkan nama NUR D….. ….bestkan…silap2 nanti, siti yg amik nama stadnby mummy tu….ha ha ha

Comments are closed.