Posted in Award, TAG

Tag & Award

Dah lama x dapat Tag & Award, kali ni dapat dari Zymasaad, actually dah lama bagi tapi terperap kat draft dulu.

1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda. – DONE

2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini. haha yg ni cilok …..

– ada biz sendiri
– suke kemas umah
– drive cam F1
– kurus & slim
– ok that’s all hikhikhik aci ah he

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.

– makan-makan
– memasak suke tapi paling tension kalau x jadi memang ke longkang jawabnye
– shopping & window shopping
– suke amik gambo, ngah idam DLSR
– seorang yang sempoi jek
– suke giler tgk CSI
– layan ERA.FM sahaja lain x kena ngan halwa telinga ku
– giler berkebun akan tetapi hanya di FACEBOOK shj
– tak suka main games yg susah2.. tak kuasa u..

4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka.

1. Hernee – my BFF yg akan sambut anniversary next month :p

2. Cdot – mf BFF yg ngah dalam pantang (xde keje leh wat), vogue minah ni :D

3. Mummy Ayu – Mummy kepada Ian & iris

4. Acie – junior masa sec. mempunyai sepasang cahayamata Nur Balqis & Hairul Asyraaf

5. Alimaz – selalu tinggal note di kotak menjerit

6. Siti – ibu kepada si comel Damia

7. Mimi – Umi kepada Syaura Syauqina & Sufia Firzana

8. Umi Nawfal – Umi kepada Nawfal yg bambam

9. Ain – Mummy to Qaseh yg comel

10. To all my followers yg sudi & rajin nak wat ye……

Soalan-soalan tambahan:

5. Nama timangan – ada yg panggil Along, Aie, Su, Yati

6. Anda seorang yang? – lemah lembut ye ke?, pendiam

7. Insan yang teristimewa? – hBy, anak² & kaum kerabat

8. Lagu kesukaan? – setakat hari ini: Dan sebenarnya

9. Makanan kesukaan? – Ape2 jek suka

10. Sikap yang membuat anda stress? – yang membuat me naik angin

11. Warna kegemaran anda? – merah, hitam, biru, ijau, pink

12. Benda mesti ada dalam beg? – duit ah penting tu

13. Kali terakhir anda menangis? – semalam tgk DVD Upin & Ipin huhuhu poyo jek

head4_edited-1

3 thoughts on “Tag & Award

  1. alamak namaku kah itu?

    sdih no ke upin ipin maka mak budk ni nangis..hehehe..ko mmg sekapal ngn aku la long..gembeng..cengeng..hehehe

Comments are closed.