Award, TAG

Tag & Award

Dah lama x dapat Tag & Award, kali ni dapat dari Zymasaad, actually dah lama bagi tapi terperap kat draft dulu.

1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda. – DONE

2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini. haha yg ni cilok …..

– ada biz sendiri
– suke kemas umah
– drive cam F1
– kurus & slim
– ok that’s all hikhikhik aci ah he

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.

– makan-makan
– memasak suke tapi paling tension kalau x jadi memang ke longkang jawabnye
– shopping & window shopping
– suke amik gambo, ngah idam DLSR
– seorang yang sempoi jek
– suke giler tgk CSI
– layan ERA.FM sahaja lain x kena ngan halwa telinga ku
– giler berkebun akan tetapi hanya di FACEBOOK shj
– tak suka main games yg susah2.. tak kuasa u..

4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka.

1. Hernee – my BFF yg akan sambut anniversary next month :p

2. Cdot – mf BFF yg ngah dalam pantang (xde keje leh wat), vogue minah ni :D

3. Mummy Ayu – Mummy kepada Ian & iris

4. Acie – junior masa sec. mempunyai sepasang cahayamata Nur Balqis & Hairul Asyraaf

5. Alimaz – selalu tinggal note di kotak menjerit

6. Siti – ibu kepada si comel Damia

7. Mimi – Umi kepada Syaura Syauqina & Sufia Firzana

8. Umi Nawfal – Umi kepada Nawfal yg bambam

9. Ain – Mummy to Qaseh yg comel

10. To all my followers yg sudi & rajin nak wat ye……

Soalan-soalan tambahan:

5. Nama timangan – ada yg panggil Along, Aie, Su, Yati

6. Anda seorang yang? – lemah lembut ye ke?, pendiam

7. Insan yang teristimewa? – hBy, anak² & kaum kerabat

8. Lagu kesukaan? – setakat hari ini: Dan sebenarnya

9. Makanan kesukaan? – Ape2 jek suka

10. Sikap yang membuat anda stress? – yang membuat me naik angin

11. Warna kegemaran anda? – merah, hitam, biru, ijau, pink

12. Benda mesti ada dalam beg? – duit ah penting tu

13. Kali terakhir anda menangis? – semalam tgk DVD Upin & Ipin huhuhu poyo jek

head4_edited-1

3 comments

alamak namaku kah itu?

sdih no ke upin ipin maka mak budk ni nangis..hehehe..ko mmg sekapal ngn aku la long..gembeng..cengeng..hehehe

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube