:: TAG Hanya Kamu ::

Tag Dari diniedinar

Apa nama penuh anda?
Suryati Binti Zainal
Nama apa yang anda harap itu nama anda?
Xde kot..
Post 4 pictures korang yang eksklusif yang takde sape tengok lagi.
Rasa belum pnah kuarkan gambo2 ni klu dah sorry ah

Botol susu Danish & Daneen

Gambo ni diorang ngah baring kat reception hotel..sungguh memalukan anak aku & anak² sedara aku ni

Mummy & Daneen sedondon baju ni sulam Sarawak

Gamba kami anak banak

Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
1. Married to Mr.Hubby
2. Melahirkan cahaya mata 2 orang tu

Apa prinsip hidup anda?
PEDULI ORANG KATA

Apa perangai anda yang paling buruk?
Malas lipat baju hehehe!!!

Tagkan 10 orang kenalan anda
1. Pn. Hernee
2. Mummy_ayu
3. mumy
4. Siti
5. Azure
6. Zie
7. Ieda
8. Gieyana
9. Umi Sufira
10. sape² yang nak buat..tiada paksaan okeh

pic10-1

4 comments
  1. he he he di tag lagi. tak lain tak bukan oleh Mummy Dasy…nanti anak murid buat ye.

  2. k.. aku buat jap lg..cheh~

    ape yg penting..aku pn xsuke lipat baju..hahahaha

  3. TQ yer sbb igt kat sy..aperpun sy dh buat ar tag nie…mmg bestt!!heeeeee…

  4. mummy, tak sabr nak tunggu raya tahun ni…dah leh sedondon tiga beranak..last year, mia tak leh jalan lagi..tak best…

Comments are closed.