Posted in TAG

:: TAG Hanya Kamu ::

Tag Dari diniedinar

Apa nama penuh anda?
Suryati Binti Zainal
Nama apa yang anda harap itu nama anda?
Xde kot..
Post 4 pictures korang yang eksklusif yang takde sape tengok lagi.
Rasa belum pnah kuarkan gambo2 ni klu dah sorry ah

Botol susu Danish & Daneen

Gambo ni diorang ngah baring kat reception hotel..sungguh memalukan anak aku & anak² sedara aku ni

Mummy & Daneen sedondon baju ni sulam Sarawak

Gamba kami anak banak

Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
1. Married to Mr.Hubby
2. Melahirkan cahaya mata 2 orang tu

Apa prinsip hidup anda?
PEDULI ORANG KATA

Apa perangai anda yang paling buruk?
Malas lipat baju hehehe!!!

Tagkan 10 orang kenalan anda
1. Pn. Hernee
2. Mummy_ayu
3. mumy
4. Siti
5. Azure
6. Zie
7. Ieda
8. Gieyana
9. Umi Sufira
10. sape² yang nak buat..tiada paksaan okeh

pic10-1

4 thoughts on “:: TAG Hanya Kamu ::

  1. mummy, tak sabr nak tunggu raya tahun ni…dah leh sedondon tiga beranak..last year, mia tak leh jalan lagi..tak best…

Comments are closed.