Tag Pn. Hernee

Tag ni dari Pn. Hernee . Terima kasih Puan….

***The Rules***

Sila berikan kegunaan lain yang digunakan oleh anda kepada barang-barang yang dinyatakan di bawah…(maksudnya bukan kegunaan sebenar barang tu tapi kegunaan tambahan yang anda buat la dengan barang tu, kira diaplikasikan oleh anda… konon kreatif la tu!)

1. Anak Kunci

kegunaan asal – untuk kereta, laci & gate
Kegunaan sampingan – ntah x pnah gune tuk kesan sampingan lain² ~

2. Penutup Pen

kegunaan asal – tuk pen ah
Kegunaan sampingan – selalu guna tuk plug 2 pin

3. Botol Mineral

kegunaan asal – letak air.
Kegunaan sampingan – Danish simpan guli tuk B-Daman dia

4. Paper lama

kegunaan asal – untuk dijual
Kegunaan sampingan – alas dalam keta time gi paso hehehe~

5. Seluar ‘D’ lama

kegunaan asal – pakai kat dalam bukan di luar.
Kegunaan sampingan – buang & bako yek..

6. Lesung batu

kegunaan asal – menumbuk le…
Kegunaan sampingan – buat titik serai hehe….

7. Langsir

kegunaan asal – untuk tingkap & pintu
Kegunaan sampingan – untuk Daneen membuang kat dalam tu…..

8. Komputer ofis

kegunaan asal – buat keja rasmi
Kegunaan sampingan – yg ni sama gak cam yg lain² checkout & update blog time ofis hour….sorry bos….

9. Duit syiling

kegunaan asal – beli air
Kegunaan sampingan – ayah simpan dalam tabung

10. Laman Blog

kegunaan asal – about my life
Kegunaan sampingan – merapu..

X nak tag sape² coz semua yg ku nak tag dah jawab soalan tu………..

Till next episode…

6 Replies to “Tag Pn. Hernee”

  1. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative.
    I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future.
    Numerous people will be benefited from your writing.
    Cheers!

    arsenal drakt med trykk

  2. Hi! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I
    really enjoy reading through your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums
    that go over the same subjects? Appreciate it!

    Barcelona tröja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *