Tatkala Ini….

Pagi tadi dengar berita kat Era
Yanie mentor meninggal.
al-Fatihah untuk arwah…

actually bukan ini yang aku nak tulis.. xde kena mengena pun 1st phrase tu
tak tau nak mula dari mana sebenarnya……….
semalam gi umah Pn.Hernee, ziarah mak dia
act. mmg aku respect ko kuat & tabah
dan ko kena kuat.
Balik jek dari ziarah tu terus terfikir
kalau aku kat tempat ko, kuat ke aku
adakah anak2 aku nanti cam ko,
macam2 lagi yang difikirkan…………
bak kata pepatah berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul.
seyes beb, bile aku teringatkan ko, confirm airmata ni mesti mengalir
masa type n3 ni pun airmata mengalir
tambah plak ofis yang senyap sunyi ni….
malam tadi pun aku xleh tido asik teringatkan ko…
Ape2 pun aku doakan yang terbaik untuk ko & family….

fullstop setakat ini, x reti dah nak tulis ape lagi ni hanya luahan perasaan untuk hilangkan rasa sedih yang membelenggu dari petang semalam.

footer

One Reply to “Tatkala Ini….”

  1. SMAZ換能器傳送更穩定,更安全,更有效,和疼痛更少的HIFU能量。 SMAZ不需要應用較高的能量便可到達浅肌肉腱膜層。主要治療:-抬頭紋 -眉間紋 -鼻樑紋 -魚尾紋 -法令紋 -淚溝 -木偶紋 -垂直唇紋 -嘴角紋 -頸紋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *