friend

Tatkala Ini….

Pagi tadi dengar berita kat Era
Yanie mentor meninggal.
al-Fatihah untuk arwah…

actually bukan ini yang aku nak tulis.. xde kena mengena pun 1st phrase tu
tak tau nak mula dari mana sebenarnya……….
semalam gi umah Pn.Hernee, ziarah mak dia
act. mmg aku respect ko kuat & tabah
dan ko kena kuat.
Balik jek dari ziarah tu terus terfikir
kalau aku kat tempat ko, kuat ke aku
adakah anak2 aku nanti cam ko,
macam2 lagi yang difikirkan…………
bak kata pepatah berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul.
seyes beb, bile aku teringatkan ko, confirm airmata ni mesti mengalir
masa type n3 ni pun airmata mengalir
tambah plak ofis yang senyap sunyi ni….
malam tadi pun aku xleh tido asik teringatkan ko…
Ape2 pun aku doakan yang terbaik untuk ko & family….

fullstop setakat ini, x reti dah nak tulis ape lagi ni hanya luahan perasaan untuk hilangkan rasa sedih yang membelenggu dari petang semalam.

footer

Be the First to comment.
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube