am

Tekak ku Loya

Aduh arini tak berapa sihat

loya2 & muntah2
nonono ku tak pregnat k
baru wat UPT ari ahad -ve
& tiap 3 bulan gi klinik inject perancang
sengal montot okie
tak leh masuk makanan langsung
la ni pun masih lagi terasa loya2 tekak
nak kata salah makan takkan Mummy sorang jek kot
hawat ayah & anak2 tak muntah2
confuse confuse

Till next episode…

14 comments

ihiks…loya ada makna utk 3rd DASY kot..kot la..blum naik lg the 2nd line..ihiksss…
tp ada mmber ckp klu injection..kdg2..ada penin2 skit..

mummy,…..tunggulah siti nak kejor…tak larat ni nak kejor nanti..mummy dah nak masuk 3 kng, siti tak lpas2 2 lagi..he he he…emm siti pun selalu muntah2,,,tapi sbb selalu tkr pil perncng…he he h

Ungku Nor –> Kat ofis ni mmg tiap2 ari minum nescafe tu

KV –> semalam pagi mkn roti kosong sekeping, tghari nasi & lauk botok2, ptg cakoi & mlm nasi & botok2 lagi tp nape me sorg yg sakit org lain tak …

akak x cukup rehat kot…

yeahh.. kite nk stop inject sbb org komplen bdn membesar dgn cepatnye.. huwaaaaa~~~

Three of us –> maybe kot cuti keje sehari jek sabtu keje coz dateline kena ari sabtu pastu mgg ni sunday pun keje dateline gak hampas tul

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube