Tekanan

Sebelum ape2 jadi
ni amaran dari pihak penaja

“KALAU ADA YANG TENGAH MAKAN @ GELI JANGAN BACA YE”

Sejak 2 menjak ni tekanan yang amat
tekanan di tempat kerja & tekanan di rumah
ngan kerenah anak2 tapi ini memang menguji kesabaran okeh
semalam tapau makanan
me makan nasi pakprik
Mr.Hubby nasi goreng kampung
anak2 burger
sekali ngah makan Danish nak vommit
suh dia gi toilet, 2 kali terhambur dia kuar
sekali terhambur kat meja makan
kitorg lagi ngah makan ok
me & Mr.Hubby tahan jek ah sambil ngelap hasil yg dia kuarkan tu
pastu xde selera nak sambung semula
yang pelik Daneen bleh wat selamba
saja jek dia habiskan burger dia
another case
Daneen la ni pantang nampak pencil color black
pasti dia akan wat eye-liner ok
klu nmpk highlight pink dia wat lipstick plak
adeh klu macam ni leh sakit jantung
semalam bagi dia highlight pink coz terlupe
dia datang kat me ngah wat keje
“Mummy cantik x kakak”
“Cantik” tanpa melihat ape yang dia buat
“Mummy, tengok ah”
“Ya Allah kakak ape yang dah kakak wat ni, masuk toilet skang wash ur face”
dia conteng mulut wat lipstick ngan highlight
aduh nasib baik mak ko x bg marker @ magic color
adeh tensi mak…..

sign_edited-1

12 comments
  1. anak akak honey pun sama ngan daneen. abis highligter dia buat eyeshadow, lipstic. adoiiii!!!!!

  2. aduh mummy…mia dah mula memasuki frasa ni…abih ku punyer lisptik patah…skrg ni tgh giler main bedak pulak…

  3. hahhahahaaa…dak-dak pompuan ka…
    camtu ler
    yg anak laki i pon..pantang tgk buh bedak kt muka pon..sibuk nak tiru jugak..

    mummy dasy…yup…me dah moved..
    kan dah kasi new url link kan…kat previous entry..
    x baca kot…
    okeh xpe…nih nak kasi skali lagi

    http://truestoryaboutfarah.blogspot.com

  4. kakkaka…aie, kes naya kalo bagi marker. mau jadik mcm shin chan yang conteng muka bapak dia masa tido. kekekek….

  5. Daneen dah pandai nak melawa….kehkehkehhh…Baik simpan baik2 semua alat makeup nanti habis dia kerjakan

  6. ain >> sama pangainye kak

  7. ain >> sama pangainye kak

  8. Siti >> BEdak2 tu dah lepas habis compact powder dah macam tokey kilang bedak lak rasa

  9. farah amoi >> hikhikhik xpasan.. ak ah kak pompuan cik puan2 kata dia

  10. Ina >> hahaha betul mau jadi naga laki aku

  11. YtieJay >> Kak maknye x bermekap sangat tapi disebabkan dia la ni terpaksa lak beli eye-liner coz dia ngah kemaruk

  12. Hehe dh pndai melawa yea cayang..sma ngn Qasehku iteww Yang..pg kalu sya nk make up g keja harusss dia pn mensibok kan diri jgak huhu smp my lipstik n eyeshadow d koreknya huhu sabo jer anak..anak hiks

Comments are closed.