Daneen,  Danish

Tekanan

Sebelum ape2 jadi
ni amaran dari pihak penaja

“KALAU ADA YANG TENGAH MAKAN @ GELI JANGAN BACA YE”

Sejak 2 menjak ni tekanan yang amat
tekanan di tempat kerja & tekanan di rumah
ngan kerenah anak2 tapi ini memang menguji kesabaran okeh
semalam tapau makanan
me makan nasi pakprik
Mr.Hubby nasi goreng kampung
anak2 burger
sekali ngah makan Danish nak vommit
suh dia gi toilet, 2 kali terhambur dia kuar
sekali terhambur kat meja makan
kitorg lagi ngah makan ok
me & Mr.Hubby tahan jek ah sambil ngelap hasil yg dia kuarkan tu
pastu xde selera nak sambung semula
yang pelik Daneen bleh wat selamba
saja jek dia habiskan burger dia
another case
Daneen la ni pantang nampak pencil color black
pasti dia akan wat eye-liner ok
klu nmpk highlight pink dia wat lipstick plak
adeh klu macam ni leh sakit jantung
semalam bagi dia highlight pink coz terlupe
dia datang kat me ngah wat keje
“Mummy cantik x kakak”
“Cantik” tanpa melihat ape yang dia buat
“Mummy, tengok ah”
“Ya Allah kakak ape yang dah kakak wat ni, masuk toilet skang wash ur face”
dia conteng mulut wat lipstick ngan highlight
aduh nasib baik mak ko x bg marker @ magic color
adeh tensi mak…..

sign_edited-1

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube