am,  Daneen

Tempat Beradu

Setelah seminggu menanti
akhirnye semalam baru dapat katil anak dara ni
petang lagi dah cbuk
“Arini katil adik sampaikan” si abang yang over
“Ak ah, tapi xtau lagi. Abang jgn bgtau adik”
huh mmg dasar, x sampai 5 minit Mummy bgtau dia
adik plak tanya
“Mummy, katil kakak smpi arini he, aunty tu anta”
“X confirm lagi, mana kakak tau”
“Abang.. x confirm lagi he”
tapi lepas maghrib katil tu sampai sakan gembira
yang over excited bukan Daneen tapi Danish
:)


Alas & sarung lain2 hahaha
dasar Mummy pemalas nak tukar
anak dara harus PINK
dia pilih sendiri tau tanpa hasutan dari siapa2
mule2 nak complaint coz dalm catalog sepatutnye
GLOW IN THE DARK
akan tetapi bile tutup lampu xde pun GLOWnye
Mummy nak tipon kedai tanya, hBy xkasi kata dia asal boleh tido sudah.

masa mule2 sampai semangat berkobar2 ngantuk konon nak tido
bile suh masuk sendiri
“X nak, Mummy tidokan adik dulu. Adikkan budak kecik”
uish dia ni janji ye ye orrr jek ah.
“Mana boleh kan dah janji dah ada katil adik & abang tido sendiri, mummy tido bilik sendiri”
tapi me tidokan dia dulu
nampak tak tilam bawah tu cadar biru
sebelum ni me, hBy & Daneen tido kat situ + single bed yg letak kat katil Daneen
Danish sejak tahun lepas mmg tido katil sendiri
tapi dalam bilik yang sama.
Semalam ingat nak biar diorg tido sendiri
sekali x jadi daaaaa, hBy keje malam so me plak yang takut
bukan diorang, macam2 perasaan tido katil sendiri.
Terus berangkut comforter & bantal ke bilik diorang, nmpk gaya malam ni pun harus sama sehingga ari Selasa coz hBy offday.
Cam kesian plak, camne klu diorang nak susu nnt?
Camne ek, uoll’s tido separate ngan anak2? Bg tips tolong kami…..


footer

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube