Tempat Beradu

Setelah seminggu menanti
akhirnye semalam baru dapat katil anak dara ni
petang lagi dah cbuk
“Arini katil adik sampaikan” si abang yang over
“Ak ah, tapi xtau lagi. Abang jgn bgtau adik”
huh mmg dasar, x sampai 5 minit Mummy bgtau dia
adik plak tanya
“Mummy, katil kakak smpi arini he, aunty tu anta”
“X confirm lagi, mana kakak tau”
“Abang.. x confirm lagi he”
tapi lepas maghrib katil tu sampai sakan gembira
yang over excited bukan Daneen tapi Danish
:)


Alas & sarung lain2 hahaha
dasar Mummy pemalas nak tukar
anak dara harus PINK
dia pilih sendiri tau tanpa hasutan dari siapa2
mule2 nak complaint coz dalm catalog sepatutnye
GLOW IN THE DARK
akan tetapi bile tutup lampu xde pun GLOWnye
Mummy nak tipon kedai tanya, hBy xkasi kata dia asal boleh tido sudah.

masa mule2 sampai semangat berkobar2 ngantuk konon nak tido
bile suh masuk sendiri
“X nak, Mummy tidokan adik dulu. Adikkan budak kecik”
uish dia ni janji ye ye orrr jek ah.
“Mana boleh kan dah janji dah ada katil adik & abang tido sendiri, mummy tido bilik sendiri”
tapi me tidokan dia dulu
nampak tak tilam bawah tu cadar biru
sebelum ni me, hBy & Daneen tido kat situ + single bed yg letak kat katil Daneen
Danish sejak tahun lepas mmg tido katil sendiri
tapi dalam bilik yang sama.
Semalam ingat nak biar diorg tido sendiri
sekali x jadi daaaaa, hBy keje malam so me plak yang takut
bukan diorang, macam2 perasaan tido katil sendiri.
Terus berangkut comforter & bantal ke bilik diorang, nmpk gaya malam ni pun harus sama sehingga ari Selasa coz hBy offday.
Cam kesian plak, camne klu diorang nak susu nnt?
Camne ek, uoll’s tido separate ngan anak2? Bg tips tolong kami…..


footer
11 comments
  1. cun r katil daneen tuh..aku suh c.ney yg ckp ngan echah, tido biliki sebelah…klu aku ckp xdanya dia nak dgr…

  2. wahhh…comel nya!!

  3. anak shida tg 1st tu start umo 4 thn dh tido bilik sendiri..dia yg nak..hehe..mula2 tu,dlm pkl 4 pg,mesti dia dtg kat kita.tp lama2 dah ok..jgn give up..teruskan usaha..

  4. comelyer katil dier..
    nak pnjam..
    =p

  5. alahaiii..lawa nyer katil daneen. Zie time kocik² dulu dok berkhayal jek nk tido dlm katil cam g2 taw…hehehe

    :P

  6. Cdot :: untung dia nak dgr… ni mmg xde maknanye gamaknye

  7. ini kalau anak dara siti yg nmapk, cnfirm dia nak juga…hik hik..ada patern lain tak selain dr patern kete ni?

  8. Santeekkk nya tmpt beradu dia..
    Auntie tmpang tdo blh tak hehe

  9. Siti :: Ada… macam2 pattern & color dulu cari yg bwah leh tarik bukan main sush skang ni berlambak…

  10. Mama Qaseh :: Tak boyeh :) daneen kata

  11. danish tu bulan ni baru nak masuk 3 taun. tapi dah beberapa bulan lepas tido pisah ngan kami. dia kena share bilik ngan kakak n abang dia. memula nak nangis gak.. tapi bila en.shah sergah 'TIDOOO!!!!' terus x jadi. memalam kalau dia nak susu dia bangun bukak pintu bilik akak…

    cute ar katil anak dara tu…

Comments are closed.