Daneen

Terbarai

See hidung BB yang di bulat merah
dah teburai, koyak
Mr.Hubby cakap
“Kakak, hidung BB berhingus tu, nnt lama² terus xde hidung xtau he”
ngan selamba Daneen menjawab
“Xpe, Mummy ada yang beli baru bayu”
kesian BB tu, tapi dah jadi camtu
dia ada plak habit baru
dah x sepit hidung baby tu
dia dok tarik benda yg kuar dari hidung BB
makin lama makin besar koyaknya
yang lagi 1 dah sembunyikan
Mr.Hubby dah warning jgn cari lagi yg baru
dia dah beso nak sekolah
huhuhu sian anak Mummy

sign_edited-1

11 comments

he he he…siti pun mmg tak biasakan mia main anak patung sgt,,,nanti susah nak tinggalkan anak patung tu…ku bljr dr pengalaman orang…he he he

Siti : Perli nampak… tapi betul jgn sesekali biasakan bukan setakat BB, puting pun dah xleh lepas ni

Laa Daneen cian BB tue hidung dh bhingus hehe..lelama t hlg plak hidung BB tue kan

Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube