Posted in Daneen

Terbarai

See hidung BB yang di bulat merah
dah teburai, koyak
Mr.Hubby cakap
“Kakak, hidung BB berhingus tu, nnt lama² terus xde hidung xtau he”
ngan selamba Daneen menjawab
“Xpe, Mummy ada yang beli baru bayu”
kesian BB tu, tapi dah jadi camtu
dia ada plak habit baru
dah x sepit hidung baby tu
dia dok tarik benda yg kuar dari hidung BB
makin lama makin besar koyaknya
yang lagi 1 dah sembunyikan
Mr.Hubby dah warning jgn cari lagi yg baru
dia dah beso nak sekolah
huhuhu sian anak Mummy

sign_edited-1

11 thoughts on “Terbarai

  1. he he he…siti pun mmg tak biasakan mia main anak patung sgt,,,nanti susah nak tinggalkan anak patung tu…ku bljr dr pengalaman orang…he he he

  2. Siti : Perli nampak… tapi betul jgn sesekali biasakan bukan setakat BB, puting pun dah xleh lepas ni

  3. Laa Daneen cian BB tue hidung dh bhingus hehe..lelama t hlg plak hidung BB tue kan

Comments are closed.