Tertido

Arini mummy masak spaghetti
jek coz malas yg amat k
title xde kena mengena ngan spagheti ni okie…..
ni kuahnya lagi atas dapur

ha yang ni lak nak masuk mulut dah

kisah minah ni
hahaha klu ari2 biasa xde maknenya nak tido camni
selalu tido dalam buai
mesti confusekan dah 2y5m masih lagi tido dalam buai
nak wat camne dah nenek yang jaga
manjanya dah terlebih2 k
ni tertido coz lepas sapan
mummy bagi minum ubat batuk & selsema
semalam masa tgk baby bukan main lagi menjamu aiskrim siap buat banana split
pastu balik batuk2 tak berenti2 mummy bagi ubat tu yang tertido2
la ni dah pandai shishi kat toilet
tapi tadi lepas bangun tido
“Adik nak kencing tencing”
ayah blurr lagi pastu br pasan

terus buka gate ke dapur angkat bawak gi toilet
“Cuba cangkung jgn ah berdiri”
“Cik perempuan puan2 tencing kena cangkung yah he”
“Ha ape?”
“Cik puan2 kena cangkung” dah tinggi sore ayah xpaham dia cakap pe
“Ak ah org pompuan”
Mummy ngah baring ketawa bagai nak pecah perut
ayah masuk cakap ni ayat baru lagi ye dah naik pangkat
CIK PUAN2
macam2 ayat kuar dari Daneen ni :-)

Till next episode…

8 Replies to “Tertido”

  1. 加強優化面部輪廓,可被身體完全吸引,能自然地修飾面部輪廓 功效可長達24個月以上 JUVEDERM的特點: 效果立即可見 非永久性 非手術性 安全有效 效果自然 JUVEDERM獲歐盟(CE)及美國及藥物管理局(FDA)認證 首先及唯一獲得FDA認證在首次療程後能維持長達一年2-4功效 新世代專員Hylacross科技為產品帶來獨特的物理特質,包括凝聚力、支撐力及柔順度 8點提升 這是一套由全球著名醫學美容醫生Dr. Maurício de Maio,以JUVÉDERM®系列透明質酸產品為基礎而研發的面部優化療程,藉著簡單程序便達致面部優化效果,不需進行手術,減低風險。 此療程會根據病人的個別情況,重點針對面部8個最常因流失膠原蛋白及彈性纖維而凹陷的位置,再依據特定的順序,從顴骨至下巴位置配合JUVÉDERM®系列的透明質酸產品進行療程,從而改善這些位置的豐盈度及滑溜度,全面性優化面部輪廓。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *