Tertido

Arini mummy masak spaghetti
jek coz malas yg amat k
title xde kena mengena ngan spagheti ni okie…..
ni kuahnya lagi atas dapur

ha yang ni lak nak masuk mulut dah

kisah minah ni
hahaha klu ari2 biasa xde maknenya nak tido camni
selalu tido dalam buai
mesti confusekan dah 2y5m masih lagi tido dalam buai
nak wat camne dah nenek yang jaga
manjanya dah terlebih2 k
ni tertido coz lepas sapan
mummy bagi minum ubat batuk & selsema
semalam masa tgk baby bukan main lagi menjamu aiskrim siap buat banana split
pastu balik batuk2 tak berenti2 mummy bagi ubat tu yang tertido2
la ni dah pandai shishi kat toilet
tapi tadi lepas bangun tido
“Adik nak kencing tencing”
ayah blurr lagi pastu br pasan

terus buka gate ke dapur angkat bawak gi toilet
“Cuba cangkung jgn ah berdiri”
“Cik perempuan puan2 tencing kena cangkung yah he”
“Ha ape?”
“Cik puan2 kena cangkung” dah tinggi sore ayah xpaham dia cakap pe
“Ak ah org pompuan”
Mummy ngah baring ketawa bagai nak pecah perut
ayah masuk cakap ni ayat baru lagi ye dah naik pangkat
CIK PUAN2
macam2 ayat kuar dari Daneen ni :-)

Till next episode…