TODDLER SUPER MODEL CONTEST

Sticky mode scroll down for new N#

please vote for TSMC_vote_05
cara ‘mengevote’ kena gi blog Mama Aqish


Entry gara² tergoda ngan contest yang dikelolakan oleh Mama Aqish bermula dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009…..


okeh contest ni kena jawab 2 soalan ni agak susah gak nak menjawab coz macam bakul angkat sendiri me rasa… anyway for viewers pls vote for my daughter ya….

Nama : NUR DANEEN SYAHINDAH

Age : 2y7m

–♥ Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
coz banyak contest… suke tgk muke DAMIA NURIN BALQIS…suke tengok blog orang & membaca semacam mengepoh gitu aku ni kan…agak creative to create something guna idea sendiri tu yg most i like…
–♥ Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
kenapa ni me x reti nak menjawab semua yang masuk ofcos nak menang macam tu gak Mummy…Daneen seorang yang keletah, perajuk, semua dia nak dia mesti dapat tu yang tak tahan, cute to me (x mak sape lagi nak puji hehehe) bersesuaian ngan maksud namanye
NUR – cahaya
DANEEN – puteri
SYAHINDAH – taqwa, warak, mulia

ok that’s all menang kalah adat pertandingan……

pic10-1

40 comments
  1. comel ur dotter..sm2 kiter mmeriahkan contest nie yer..hehehe

  2. Gieyana -> sama² ah kite

  3. awak..comei nya baju pink tu…nak jugak!!!!!

    psss..rajin tul tukar2 header..

    eh terkeluar topik lak..nnt autie tlg vote yer..skrg auntie bizi sket

  4. gud luck!

  5. wah daneen..comel! good luck!
    cikgu nak tanya cam ne nak buat sticky mode nie plus nak link kan blog tu?
    Ian nak masuk gak tapi tak tau nak buat stick mode nie..sian mummy dia tak habis menuntut lagie..TQ

  6. saya suka picca no2 cute jer dia pkai baju tuh…hikss

  7. Kirana -> Tq, auntie

  8. mummy_ayu -> okeh nnt me ajar ye..

  9. masviona -> hihi lawa ke..dia semua pink color

  10. cuteeeeeee jek daneen in dat pink dress ahh. kakakkkkkk, camno mau vote ek???

    kene gi website mama tuh ea :P

  11. Zie -> Betul kena g website mamaaqish tu klui nak vote

  12. minah ni pandai posinglah…..

  13. salam mummy dasy..anak dara ni berposing mengalahkan ratulah pulak..

  14. Siti -> Time angin nak posing tu

  15. Kak Ina KL -> Salam… ye ke berangin sebenonye dia ni

  16. daneen..nape gmbr no 2 tu muka camtu…mama paksa ye…nnti unty babap mama ye…hehehe…gud luck daneen!!!

  17. Niza -> Bukan Mummy paksa atually dia ngah ngamuk nak tido

  18. comelnye ur doter…all the best ya

  19. CT -> TQ, ur website pls..boleh kenal2

  20. jom sesama kita vote antara kita

  21. Tomeiinyer Daneen..mesti vote nie..hhehehhe

  22. cutemiut78 ->> sama2 kite

  23. good luck! :) go go daneen!

  24. go daneen go
    auntie sokong…mmg ada bakat jadi supermodel nie….

    comel baju daneen tu ler

    re : emmm…sesekali anak dara tu dpt kuar and jumpa kawan…tu yg happy tu…tp dlm happy ada malu2 kucing lagi anak dara tu…..

  25. suka pix yg background merah tuh… comeiiiii

  26. Helmiyani -> Thanks

  27. Zanna ->> GO go hikhikhik saje2 jek suke

  28. Leen-Awie -> Ye ke..

  29. good luck …mmg comel. ada can nk menang nih

    masih buka ke contest tu?

  30. MOmmy Lily -> Masih lagi

  31. all the best mummy….gmbr yg 1st tuh..masyaAllah.comey nyer.rs mcm nk geget!

  32. mc'eja -> TQ,gigit dialu2kan hihihi

  33. Gud luck yeaaa.. :-)

  34. vote utk mirul gak ya..:)

  35. Zafran Baby -> Tq

  36. cutemiut78 -> sama2 ah kite ye…

  37. ala… comeinye yer.. pandai tul wat reaksi2 mke ek… si cantik manis ni mst menang…

    Good Luck yea…

  38. KHAI_SWEETGURL -> THANKS YA…insyaallah klu ada rezeki

  39. voted for daneen!!!

Comments are closed.