Posted in contest

TODDLER SUPER MODEL CONTEST

Sticky mode scroll down for new N#

please vote for TSMC_vote_05
cara ‘mengevote’ kena gi blog Mama Aqish


Entry gara² tergoda ngan contest yang dikelolakan oleh Mama Aqish bermula dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009…..


okeh contest ni kena jawab 2 soalan ni agak susah gak nak menjawab coz macam bakul angkat sendiri me rasa… anyway for viewers pls vote for my daughter ya….

Nama : NUR DANEEN SYAHINDAH

Age : 2y7m

–♥ Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
coz banyak contest… suke tgk muke DAMIA NURIN BALQIS…suke tengok blog orang & membaca semacam mengepoh gitu aku ni kan…agak creative to create something guna idea sendiri tu yg most i like…
–♥ Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
kenapa ni me x reti nak menjawab semua yang masuk ofcos nak menang macam tu gak Mummy…Daneen seorang yang keletah, perajuk, semua dia nak dia mesti dapat tu yang tak tahan, cute to me (x mak sape lagi nak puji hehehe) bersesuaian ngan maksud namanye
NUR – cahaya
DANEEN – puteri
SYAHINDAH – taqwa, warak, mulia

ok that’s all menang kalah adat pertandingan……

pic10-1

40 thoughts on “TODDLER SUPER MODEL CONTEST

  1. awak..comei nya baju pink tu…nak jugak!!!!!

    psss..rajin tul tukar2 header..

    eh terkeluar topik lak..nnt autie tlg vote yer..skrg auntie bizi sket

  2. wah daneen..comel! good luck!
    cikgu nak tanya cam ne nak buat sticky mode nie plus nak link kan blog tu?
    Ian nak masuk gak tapi tak tau nak buat stick mode nie..sian mummy dia tak habis menuntut lagie..TQ

  3. cuteeeeeee jek daneen in dat pink dress ahh. kakakkkkkk, camno mau vote ek???

    kene gi website mama tuh ea :P

  4. daneen..nape gmbr no 2 tu muka camtu…mama paksa ye…nnti unty babap mama ye…hehehe…gud luck daneen!!!

  5. go daneen go
    auntie sokong…mmg ada bakat jadi supermodel nie….

    comel baju daneen tu ler

    re : emmm…sesekali anak dara tu dpt kuar and jumpa kawan…tu yg happy tu…tp dlm happy ada malu2 kucing lagi anak dara tu…..

  6. ala… comeinye yer.. pandai tul wat reaksi2 mke ek… si cantik manis ni mst menang…

    Good Luck yea…

Comments are closed.