contest

TODDLER SUPER MODEL CONTEST

Sticky mode scroll down for new N#

please vote for TSMC_vote_05
cara ‘mengevote’ kena gi blog Mama Aqish


Entry gara² tergoda ngan contest yang dikelolakan oleh Mama Aqish bermula dari 5hb May 2009 sehingga 28hb May 2009…..


okeh contest ni kena jawab 2 soalan ni agak susah gak nak menjawab coz macam bakul angkat sendiri me rasa… anyway for viewers pls vote for my daughter ya….

Nama : NUR DANEEN SYAHINDAH

Age : 2y7m

–♥ Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish???
coz banyak contest… suke tgk muke DAMIA NURIN BALQIS…suke tengok blog orang & membaca semacam mengepoh gitu aku ni kan…agak creative to create something guna idea sendiri tu yg most i like…
–♥ Kenapa anak saya mesti dipilih sebagai pemenang???
kenapa ni me x reti nak menjawab semua yang masuk ofcos nak menang macam tu gak Mummy…Daneen seorang yang keletah, perajuk, semua dia nak dia mesti dapat tu yang tak tahan, cute to me (x mak sape lagi nak puji hehehe) bersesuaian ngan maksud namanye
NUR – cahaya
DANEEN – puteri
SYAHINDAH – taqwa, warak, mulia

ok that’s all menang kalah adat pertandingan……

pic10-1

40 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube