Tulang Ikan

Baru nak bersantai2
demam baru nak kebah
tercekik lak tulang ikan
aduhai tak kuar2 lagi dari tekak ni
macam2 dah ditelan ni
Daneen lak ngan soalan budak2nye
“Sakit tak Mummy”
dah ah tekak x selesa, hidung masih lagi sumbat
minah ni lak leh bagi baik punye soalan….

Till next episode…

Categoriesam

12 Replies to “Tulang Ikan”

  1. cari sape yg lahir mnyongsang
    pastu celup 5 jari org tu kat segelas air selawat 3x,
    bru k.long mnum tp jgn lupa selawat..
    insyaallah ilang..
    Anna pnh buat..

  2. saya dulu pon penah gak tercekik tulang…sampai kene gi hospital tau…siap x-ray lagi..pas tuh kene korek..sakit sgt tau…

  3. aa..satu petua yg akak mmg amalkan.

    kepal nasik dalam sebesar ibu jari kaki pastu telan cepat2..insyaAllah.

    akak slalu buat dan berjaya menelan terus tulang ikan tersebot..hehehe

  4. C.long lah ko pun xtau petua tu nasib baik aku x amalkan..

    Opie –> menakutkan jek…

    Ungku Nor –> selalu wat mcm tu tp semalam x berjaya lak vomit ape yg dimakan

  5. Exchange for norm, it determination on numerous occasions compel sense in place of someone earning $50,000 [url=http://bit.do/garofirg]gagner de l’argent en ligne[/url] a year without a stocky portfolio to cede an investment advisor altogether, unless there are some behavioral advantages that lead to control superiors outcomes or the convenience is merely worth it, as it is to multifarious people, as contrasted with opting fitted a sprinkling of well-selected, low-cost index funds.

  6. 激光靶向祛痣:對斑痣的顯性症狀能快速控制、甚至消除,短期實現肌膚無暇;多款激光設備深層激活膠原蛋白活性,深層煥發激活生命力。快速補充肌膚活性:根據顧客肌膚特性,醫生配套無創注射項目,為肌膚注入玻尿酸、肉毒素等能直接補充肌膚活性,快速補充肌膚缺失的玻尿酸、膠原蛋白,並能達到年輕態塑型的效果,從膚質和形態上保持年輕。聯合療法:注射玻尿酸、肉毒素等產品、配合精確波長的激光能加速透明質酸、肉毒素等物質的吸收,能極大化提高注射營養物質轉換率,最高達30以上,塑形效果保持3.5個月以上,年輕態效果保持時間延長1年以上。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *