Posted in am

Tulang Ikan

Baru nak bersantai2
demam baru nak kebah
tercekik lak tulang ikan
aduhai tak kuar2 lagi dari tekak ni
macam2 dah ditelan ni
Daneen lak ngan soalan budak2nye
“Sakit tak Mummy”
dah ah tekak x selesa, hidung masih lagi sumbat
minah ni lak leh bagi baik punye soalan….

Till next episode…

6 thoughts on “Tulang Ikan

  1. cari sape yg lahir mnyongsang
    pastu celup 5 jari org tu kat segelas air selawat 3x,
    bru k.long mnum tp jgn lupa selawat..
    insyaallah ilang..
    Anna pnh buat..

  2. Macam x caye jek anna ko punye petua ni… geli ah dah celup jari pastu nak minum…yaks..

  3. saya dulu pon penah gak tercekik tulang…sampai kene gi hospital tau…siap x-ray lagi..pas tuh kene korek..sakit sgt tau…

  4. aa..satu petua yg akak mmg amalkan.

    kepal nasik dalam sebesar ibu jari kaki pastu telan cepat2..insyaAllah.

    akak slalu buat dan berjaya menelan terus tulang ikan tersebot..hehehe

  5. C.long lah ko pun xtau petua tu nasib baik aku x amalkan..

    Opie –> menakutkan jek…

    Ungku Nor –> selalu wat mcm tu tp semalam x berjaya lak vomit ape yg dimakan

Comments are closed.