Posted in Award, TAG

Vespa 3logger Award Friendship

a) Copy badge “Vespa 3logger Award Friendship” di atas untuk diletakkan di blog anda.

b) Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

♥ Ibu kepada Damia yang comel
♥ seorang yang bercite2 coz dia teringin nak buka bisnes sdiri betul ke aku ni…
♥ ku rasa dia seorang yg peramah & friendly w/pon hanya kenal di alam maya
♥ nak tambah bb next year …mudah2an insya’allah

c) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri.
♥ suke blogsurfing
♥ suka makan pastu tido
♥ window shopping & shopping
♥ soerang yang sensitif kot
♥ working Mummy from 8am-5pm
♥ teringin nak jadi SAHM *ney take note tentang ni kihkihkih
♥ Mummy to Muhammad Danish Syafiq & Nur Daneen Syahindah
♥ sangat garang ngan anak² tapi xpun diorg takut
♥ moody
♥ watching televisyen

d) Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
Umi Nawfal …. dah lama x berupdate
mummy_ayu
mama Qaseh ….lama dah menyepi
pic10-1

3 thoughts on “Vespa 3logger Award Friendship

  1. HemEqaseh sudi bg Award ye Yang..aah sepi tnpa berita kan..hehe skang dh tk sepi lagi tau..

Comments are closed.