Daneen,  Danish,  Me,  Ney

Wajah

Inilah wajah2 kesayangan hamba
nampak tak wajah Mr.Hubby mencebik
hahahaha dia jeles ah tu ditambah boring wife dia asik
snap sana snap sini
Danish lak huh mamat ni boring
coz mengantuk yang amat lah tu bengis semacam muka
Daneen lak….. ni mmg anak Mummy sporting
tapi waktu ni dah petang dia klu bergambo mesti nak nampak ayu tu yang pakai spec
& paci takleh tinggal tetap tersumbat
ape gaknye perasan dia ek???
pasan x Mummy jek yg senyum lebar dlm pic tu semua
nak tau napae
*
*
*
*
*
*
*
*
*
coz ni hasil snap menggunakan 5800
hahahaha ngan nada riak ni korang nak muntah darah pun xpe hahaha
tapi x best pic x berapa clear sangat
hurmhurmhurm
w/pon semua muka toya jek tapi ni lah wajah2 kesayangan hamba
setakat ini….
Till next episode…

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube