Wajah

Inilah wajah2 kesayangan hamba
nampak tak wajah Mr.Hubby mencebik
hahahaha dia jeles ah tu ditambah boring wife dia asik
snap sana snap sini
Danish lak huh mamat ni boring
coz mengantuk yang amat lah tu bengis semacam muka
Daneen lak….. ni mmg anak Mummy sporting
tapi waktu ni dah petang dia klu bergambo mesti nak nampak ayu tu yang pakai spec
& paci takleh tinggal tetap tersumbat
ape gaknye perasan dia ek???
pasan x Mummy jek yg senyum lebar dlm pic tu semua
nak tau napae
*
*
*
*
*
*
*
*
*
coz ni hasil snap menggunakan 5800
hahahaha ngan nada riak ni korang nak muntah darah pun xpe hahaha
tapi x best pic x berapa clear sangat
hurmhurmhurm
w/pon semua muka toya jek tapi ni lah wajah2 kesayangan hamba
setakat ini….
Till next episode…

36 Replies to “Wajah”

  1. eh mummy…nokia 5800 ker tuh. yg express music yg touch tuh ker..huhu.

    wahhh wahhh..seakan berposing nampak..hikhik

  2. Exchange for admonition, it purpose often make sentiment in favour of someone earning $50,000 [url=http://bit.do/garofirg]gagner de l’argent en ligne[/url] a year without a corpulent portfolio to cede an investment advisor quite, unless there are some behavioral advantages that supervise to ameliorate outcomes or the convenience is simply significance it, as it is to multifarious people, instead opting fitted a nuisance of well-selected, low-cost index funds.

  3. 倩碧卓越润肤乳,全新的倩碧有油黄油.升级配方,创新修护科技,提升弹润膜力,带来内润外弹光采肌.全新倩碧天才黄油+,专注修护天然肌肤保护膜力,成就弹润膜力升级,内润外弹,卓效不凡,倩碧小黄油带来更好的滋润护肤体验!

Leave a Reply to Barcelona Trøjer Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *