Wishlist 2011 :)

Medela FS
Quinny Zapp Xtra

Lawa banget Quinny ni I Like…. tapi regenya pun lawa
kena berjimat cermat klu tau xdenya nak beli iPhone ngan netbook
lebih baik beli bende alah ni aritu kan tapi tulah masa tu xtau plak nak berbadan dua camni
tu yang beli ape yang nak…
Medela FS tu plak untuk BF 3rd DaSy :)
kali ni nak try fully BF dulu Danish cuma bertahan 6 bulan jek
Daneen plak hanya sempat 10 bulan pastu amik pil terus stop
kali ni nak try fully BF plak, insya’allah
maknanya duit untuk iPad ngan WACOM tu kna gadaikan dulu untuk beli brg baby ni huhuhu
xpe2 tu nanti boleh dapat gak…
time2 camni yang nak menjerit
“BONUS…BONUS…BONUS”

Jot’s :: Makin membesar, main tak selesa rasa…

7 comments
  1. chaiyok!!!…bagus…kene buat wish jugalah…semoga tecapai…amin….hik hik..mendela tu…

    1. Siti :: insya’allah… wakaka kna berangan lebih dulu sebelum tercapai hajatnya…

  2. weeee i dah beli medela FS tu.. suke sangat2… walaupon rege mak aihhh.. hopefully we both sama-sama dapat fully breastfeed anak kite ye… gud luck to u!

  3. wah…yg 1st…harusla semangat nak BF..Ayu still lagi BF kan Iris untuil today..2 tahun 2 bulan dah..dia suka sgt..but ayu pun suka jugak..
    and yg 1nd tu..ayu pun berkenan sgt tapi Ian & Iris memang bukan yg pesen suka duduk dlm stroller..so beli yg biasa2 pun..at last sekarang dua2 dlm store…

    1. Ayu, hahaha 2,2 tu Mr.hBy x approve dia kata bukan lama sangat nak guna pun cehhhh…

  4. cantek stroller tu. merah mak ngah. klu tertinggal mane2 dr jauh dh nmpk. hehe..

Comments are closed.