3rd DaSy,  Wish

Wishlist 2011 :)

Medela FS
Quinny Zapp Xtra

Lawa banget Quinny ni I Like…. tapi regenya pun lawa
kena berjimat cermat klu tau xdenya nak beli iPhone ngan netbook
lebih baik beli bende alah ni aritu kan tapi tulah masa tu xtau plak nak berbadan dua camni
tu yang beli ape yang nak…
Medela FS tu plak untuk BF 3rd DaSy :)
kali ni nak try fully BF dulu Danish cuma bertahan 6 bulan jek
Daneen plak hanya sempat 10 bulan pastu amik pil terus stop
kali ni nak try fully BF plak, insya’allah
maknanya duit untuk iPad ngan WACOM tu kna gadaikan dulu untuk beli brg baby ni huhuhu
xpe2 tu nanti boleh dapat gak…
time2 camni yang nak menjerit
“BONUS…BONUS…BONUS”

Jot’s :: Makin membesar, main tak selesa rasa…

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube