Wonder Pets

Dulu anak2 selalu nyanyi lagu ni
tapi Mummynye x tau ape yang dinyanyikan
pastu masa balik KL aritu
kat R&R Ayer Keroh ada budak
nyanyi lagu yang sama
diorg leh wat koir kat dpn toilet
nyanyi terjerit²
pastu cari² baru tau citer cartoon ghupenye
nampak na Mummy x prihatin sungguh…
ish ish ish….

Till next episode…

13 comments
  1. ler..aku pun tau nyanyi lagu neh..hehehe

  2. wah mmg aku ketinggalan ketapi ni coz diorg sll kat umah ibu tgk bile kat umah tgk 613 berpura2 sungguh

  3. mula2 dulu mira la suka sgt nyanyi lagu ni..dahla dia sebut pun tak betul, wanepek..duk ulang2 wanepek..wanepek..hahaha

    ingatkan apo bondo la wanepek tu…lama2 hubby pulak terikut2..pas2 barulah tau, katun rupanya

  4. Azure >> sama ah diorg sebut2 x paham pastu br tau lama gak nak memaham kan

  5. he he he..anak2 sdara jelah suka nyanyi lagu ni…lg2 kat part “apa yg penting….kejesama”…ha ha ha

  6. Siti >> part tu jek yang Daneen reti ngan WONDER PETS WONDER PETS tp dia sebut "wana pek"

  7. hehehe. i pun baru tau juga lagu tu.. anak2 asyik nyanyi je.. tambahan si kak long tu kalau kita soh dia buat keje.. “apa yang penting… kerjasama…” apehal budak ni. upa2 nya cite tu.. aduhh… terkena

  8. huhu…kanak² mmg kompom suke giler ngan citer wonderpet neh kan. even zie yg dh tua bangka neh pown still layan citer neh..siap nyanyi² gak tuee…kahkahkah

    :P

  9. ahaaha..kv pun tak tau

  10. Zie >> Akak jek yg ketinggalan nmpk gayanya

    KV >> hahaha suh Danish nyanyi confirm dia reti

  11. Alahai kiutnya dorg ni kan hehe

  12. dulu aku pun tak tau ni kartun.. anak aku selalu dok sebut “apa yg penting, kerjasama”. aku ingat lirik nyanyi dia kat sekolah… pastu kat rumah nenek siap nyanyi ngan kazen dia.. haih, kazen dia pun tau nyanyi nih? ropa2 dari kartun wonderpet nih la… cute la kartun tuh… ngeh3..

  13. Qasehku & Leen-Wawie >> ak ah cute..br sekali tgk

Comments are closed.