Me

xleh tido

Ok arini nak gi Pahang anta my sis
dapat keje so kena belajo dulu kat
KOLEJ JURURAWAT MASYARAKAT JERANTUT, PAHANG
memang macam ni asal nak jalan jauh xleh tido
so masuk jek keta kang harus berdengkur
miahaha Mr.Hubby lak harus jeles
teringat lak dulu²
masa tu Danish baru 1y5m
mmg dah rancang sebelum kahwin
every year mesti ada family vacation
so plan kitorang that year ialah
Bukit Merah Lake Town Resort kira cam 2nd honeymoon
plan nak bertolak dari umah kul 4am
tapi kul 12am++ Mr.Hubby bangun ajak gerak
xleh tido katanya dekat 9jam drive sorang2 tanpa henti
me pun mmg x tido temankan dia borak
dekat 5 ari gak bercuti
dari Perak turun Kl pastu Melaka kira cam cuti² Malaysia
akan tetapi bile dah ada Daneen plan semua terpaksa di ubah
ini adalah kerana balik dari bercuti
terus melekat weiiiiiii
sebab itu Daneen kuat berjalan xkisah mana jek dia xkisah g
masa preggy dia 6mth me gi Sarawak
lagi 3mgg nak due gi Perak keje kawin
pastu lagi 1week due gi NS keje kawin
KL jangan citer hampir tiap² bulan gi
ngan memboyot² bawa perut
sehari sebelum dah ada tanda sempat lagi belanja barang dapur kat Giant
hahaha mmg kaki jalan akan tetapi
sejak itu terus stop berjalan kemana²
klu bercuti mesti ada orang lain ikut

ini adalah kerana ku takut xpasal² kang
Daneen dapat adik huwaaa
mak belum bersedia lagi baru baik surgery
apa aku melalut mlm² buta ni
k ah ape² pun kepada kawan² semua
SELAMAT BEKERJA
miahaha keji

[p/s : macam nak tambah lagi, harus dikaji semula]

sign_edited-1

5 comments

he hehe,…ish…jgn mummy…baru je lps operate….eden ni nak tunggu 2 tahun, baru husbnd kasi lmapu ijau utk 2nd baby…kalau lmbt period, dia yg risau…hu hu hu hu

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube