Posted in Daneen, Danish

XTVT petang

Sekarang setiap petang bertambah jadual untuk anak2 & mummy
coz sekarang diorang dah start ngaji.
Balik keje kul 5pm terus amik diorang terus anta ngaji.
Ngaji lebih kurang 20min jek x lama pun.
selalunye kul 6pm dah amik.

Tapi minggu lepas masa anta diorang ngaji.
Dalam keadaan hujan renyai rintik2 binatang ni lalu kat area tempat diorang ngaji.
DaSy & Mummy ala2 jakun pun ada coz selalu nmpk kat zoo tapi kali ni depan mata,
takut pun ada gak watnye binatang tu ngamuk dengar bunyi keta mau haru.
Binatang tu adalah KUDA.
Nampak tak, tak jelas sangat ah sekadar menggunakan hp camera itu jek yg mampu.
Rutin harian mummy pun semakin lama, semakin berubah.
Semakin padat nampaknye.

footer

7 thoughts on “XTVT petang

Comments are closed.