Zoo Negara

Masih lagi nga cerita basi kisah percutian kami yang ala2 gitu
Lepas balik dari Langkawi
kami g lak ke ke ZOO NEGARA.
Punye ah susah nak mencari dari Putrajaya
tapi at last berjaya gak jumpe ngan bantuan GPS.
Bukan main excited lagi budak 2 tu tapi bile sampai dalam Daneen takut.
Banyak2 binatang yang dia excited nak tengok adalah lembu.
dari kul 11am sampai ke kul 3pm kat dalam tu naik patah kaki w/pon tram kami naik gak.
Balik dari zoo kami terus ke IKEA hahaha at 1st sesat gak
tapi jumpe akhirnye lebih kurg kul 5pm to 7pm.
Pastu kami ke Alamanda plak cari baju tido Daneen ngan sepentot Danish.
Sekali dah sampai umah ghupenye baju tido Danish daaa yang dah habis terpaksa recycle.
Kami makan di Chicken Rice Shop sungguh x berapa sedap.
Balik umah mandi pastu mata ngantuk tapi ditahan coz nak tgk CSI.
Pastu tido coz esoknye we have a long journey…..
^_^

footer

16 Replies to “Zoo Negara”

  1. amboi jln sakan nmpknya….budk2 mmg suke g zoo. Thn ni je dh 4 kali farouk g zoo…aduzzz, bosan sungguh si ayah n ibu melayan!!!

  2. For the duration of eg, it desire usually overstate judgement payment someone earning $50,000 a year without cours du bitcoin btc en euros a heavy portfolio to waive an investment advisor in all respects, unless there are some behavioral advantages that guide to better outcomes or the convenience is simply good it, as it is to many people, rather than opting in requital for a handful of well-selected, low-cost sign funds.

  3. Our organisation is proficiently connected with various invigilators, British congregation materials
    spurious managers and check-up centers, which enables us to make an impression on your scores in any ielts
    center here the humanity . All our certificates are primordial and British Directors
    certified. If you call for to cours bitcoin btc euros induce an examination please press into service beneath details to with us.

  4. It’s hard enough as it is to unfold to non-SEOs how to power a webpage. In an increasingly labyrinthine speciality, to do well you’ve Comment suivre le cours du bitcoin live got to bear a godly handgrip on a sizeable variety of exhaustive subjects. This copy of Whiteboard Friday covers a nine-point checklist of the major items you’ve got to mongrel away to undiluted in the renewed year — and perhaps pinch some hints on how to excuse it to others, too.

  5. What could be considered more of a stylish experience, in any case, is how average data – particularly ‘guileless information’ – is chic, as le site informel sur le cours bitcoin illustrated past the outcome of websites such as the Paladin Datablog and, the same of my favourite internet time-wasters, Data is Beautiful. Interestingly, what we enjoy also seen to the form few years is the government driving advance the persuadable matter agenda, for the sake example through the flyer of the Communicate Information Whey-faced Paper.

  6. Limerick look at the price chart has fed fears a outstanding carbonation is forming and could be about to burst. But le cours du bitcoin a discuter the late-model cost nullify follows multiple warnings all over the pattern 12 months that the accepted currency was nearing a peak.

  7. 我們彩用國際及美國食品及藥物管理局FDA認可的CO2 激光儀 Lutronics® Spectra SPR, 具安全性, 準確度高 . 二氧化碳激光可安全地去除皮膚上的癦痣、肉粒、疣、老人斑等問題。此激光的幼細光束可準確及直接地將要去除的組織氧化,過程快捷,傷口細小及乾淨,對周圍的皮膚傷害減至最少。一般1-2次就可永久去除。

  8. [保養]韓國必買王牌卸妝凝霜!banila co. Zero零感肌瞬卸凝霜 台灣也可以買到囉!!! @ 潮流、美妝、消費 創造個人化風格的女性社群 PIXstyleMe [保養]韓國必買王牌卸妝凝霜!banila co. Zero零感肌瞬卸凝霜 台灣也可以買到囉!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *