Zoo Negara

Masih lagi nga cerita basi kisah percutian kami yang ala2 gitu
Lepas balik dari Langkawi
kami g lak ke ke ZOO NEGARA.
Punye ah susah nak mencari dari Putrajaya
tapi at last berjaya gak jumpe ngan bantuan GPS.
Bukan main excited lagi budak 2 tu tapi bile sampai dalam Daneen takut.
Banyak2 binatang yang dia excited nak tengok adalah lembu.
dari kul 11am sampai ke kul 3pm kat dalam tu naik patah kaki w/pon tram kami naik gak.
Balik dari zoo kami terus ke IKEA hahaha at 1st sesat gak
tapi jumpe akhirnye lebih kurg kul 5pm to 7pm.
Pastu kami ke Alamanda plak cari baju tido Daneen ngan sepentot Danish.
Sekali dah sampai umah ghupenye baju tido Danish daaa yang dah habis terpaksa recycle.
Kami makan di Chicken Rice Shop sungguh x berapa sedap.
Balik umah mandi pastu mata ngantuk tapi ditahan coz nak tgk CSI.
Pastu tido coz esoknye we have a long journey…..
^_^

footer

7 comments
  1. amboi jln sakan nmpknya….budk2 mmg suke g zoo. Thn ni je dh 4 kali farouk g zoo…aduzzz, bosan sungguh si ayah n ibu melayan!!!

  2. daneen..kt kg pok dh xde lembu ke? tu la mummy xnk bwk ronda kg..hehehe

  3. oknya danish ngan daneen jenjalan..bukan main posing lagi ngan spek mata yer..

  4. nza :: kak betul ah… kite suke melayan tapi x tahan bau kat zoo tu

  5. Hernee :: weiii ni sbb tiap2 ari dok tgk lembu sepupu dia (Puteh) tu yang kemaruk sgt tu

  6. mummy ayu :: hahaha posing tetap xleh tgl

  7. salam kunjungan balas..:) dari catlina sekeluarga

Comments are closed.