36weeks

Semalam gi checkup, dah scan semua doc suh wat CTG
sebab mummy gtau baby x aktif cam biasa huhuhu mulut gatal klu x bgtau rasanya xyah ulangalik tiap2 ari ke spital
tapi kalau x bgtau ape2 jadi nanti sendiri yang menyesalkan takpelah bukan untuk org lain untuk anak sdiri…
by next week klu result CTG x memuaskan mungkin kena deliver awal kalau tak semalam doc nak check dah ada jalan belum tapi sebab baru 36w doc taknak, lgpun nnt jd bb pramatang plakkan…
Masa ngah scan doc tanya “Dah tau bb ape?”
dengan confident Mummy jawab “Bb girl”
Doc check dan jawapan yang diberi “YES, girl”
hehehe I TELL U kan betul girl pasni x yah risauĀ² pasal pink stuff tu semua hehehe…
Arini kna wat CTG lagi kul 3pm kang br gerak ke spital, andaikata nextweek bersalin kejeĀ² ofis semua harus disettlekan terlebih dahulu takkan ah nak tinggal jek keje x siap ada membebel org ganti ;p

Jot’s :: Mr.hBY cbuk nak tarikh 04.04.11 klu caeser boleh ah pilih tarikh Ney, andai kata induce huhuhu mendebarkan

6 comments
  1. cepat je dah 36 weeks kan..dapatlah daneen member pas ni…hehehe

    1. ILA, tulah pasal kejap jek pejam celik pejam celik dah nak bsalin… dia suka sbb ada member nak dibuli nanti…

  2. long nti ank ko dara pujaan la..hahaha..
    aku buln 5 maybe ade budk praktikal kt opis..ade 2 buln mse nk mndidik gnti tmpt aku..

    1. anakdara pujaan aeh… dpt panas baran semua takut nnt nak puja miahaha…. tmpt aku dah suh exec gantikan hehehe..

  3. harap semuanya ok….seronok la deneen dpt geng nanti…

    1. Daneen, seronok tapi title “ADIK” tu dia tetap nak dia suh panggil yg bakal kuar ni baby..

Comments are closed.