Anak sape ni

Kesian anak dara ni terperok kat bawah kakiku
Actually smlm beli bantal
Pastu dia cbuk nak bantal tu
Wat alas montot dia yg tajam tu
So terpaksa ah wat tmpt dia duduk
Tempat yg ada hanya di bawah kelengkang mak
Miahaha harus ko dok ctu diam2 nak bantal pny pasalkan
Ok till now akan bersambung lg coz xde line tenet kat sini

11 comments
  1. anak saper tuuuuu..????hehe

  2. kat bawah pun sedap tido..lena jer hehhehhhe

  3. yerrrrrrr, anak sape tuh!!

  4. ekekek.. cute!

  5. dia nak masuk balik dlm peyut mak dia tu…he he he

  6. comel betul anak akk ni ye..tapi poteng dia tak boleh lepas tu……

  7. nk gak menyelit si kecik tu..

  8. Hehe ciannya laa yea Daneen tpksa duk bwah kelenkang Mummy tue

  9. ala siannya daneen…

  10. huhu…bebudak memang camtu
    dia ingat dok bawah tu lagi selesa?
    hahhaha

    nih…buang ler entry yg 3933 tu..
    hehehhehe

  11. kt bwh gak die nk duk…klu eja ni sumpah x muat.ahaha

Comments are closed.