Canopy Solutions

[PERHATIAN BAKAL PENGANTIN]
Penat suh orang lain setelkan khemah/canopy tapi tak setel2? Nak khemah/canopy cantik dan murah? Malas nak pikir khemah harga lain, kusi meja harga lain, catering harga lain?
#khemahkahwin #canopy #murah #johor #johorbahru #bridal #canopysolutions

Canopy Solutions

22430155_142544889822030_2973190998986850304_n
22492027_154837698450007_1001964488483309908_n-1
22281609_151672225433221_4405165045570742112_n1
22154616_151672205433223_8148446072060057944_n
22195327_151672322099878_4438124541689489808_n
22196004_151672258766551_3886534118439775097_n
22528471_154712041795906_1483647446296392386_n
22552693_154712055129238_7455228939027523277_n
22540237_154712095129234_6479217799431227495_n

Ekspo Johor Berkemajuan 2017 bersama Komuniti FoodTruck

Jangan risau lapar kalau ke Ekspo Johor Berkemajuan sbb ada jual Komunite foodtruck kat situ…
Harap2 dapatlah kami ke sana juga hehehe
Selain vendor2, ada juga pelbagai aktiviti, ada juga karnival kerjaya…
JOmmmmmm ramai2 meriahkan #ekspojohorberkemajuan2017

ekspo

22196315_155647405021655_8074942258666204598_n
22279911_155647491688313_418695459117936293_n
22196365_155647565021639_4116499519056818118_n
22281832_155647421688320_3831327080998109616_n

Johor Berkemajuan

Ekspo Johor Berkemajuan 2017 buat julung kalinya akan diadakan di Iskandar Puteri, Johor!
Tempat: Dataran Mahkota, Kota Iskandar, Iskandar Puteri, Johor
Tarikh: 6 – 14 Oktober 2017
Masa: 10 pagi hingga 10 malam
——–
Bangsa Johor dijemput hadir! Pelbagai booth, aktiviti disediakan….

[VIDEO] JOHOR CONNECTIVITY ‼️#ekspojohor2017#johorberkemajuan#johortetapjadijohor

Posted by Ekspo Johor Berkemajuan 2017 on Wednesday, 4 October 2017

Menariknya dibawah PERUMAHAN JOHOR ‼️🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘🏘Jom ke EKSPO JOHOR 2017📍Dataran Mahkota, Kota Iskndar, Johor.🗓6 – 14 Oktober⏰10 pagi – 10 malam#ekspojohor2017#johorberkemajuan#johortetapjadijohor

Posted by Ekspo Johor Berkemajuan 2017 on Tuesday, 3 October 2017

Jangan pening-pening fikirkan jalan jem dan masalah parking untuk ke Ekspo Johor Berkemajuan Johor 2017‼️
Kerajaan Negeri Johor telah menyediakan Bas Muafakat Johor secara PERCUMA kepada semua rakyat Johor untuk hadir ke program tersebut. 🚌
Berikut merupakan jadual perjalana bagi setiap check point untuk ke Kota Islandar.
Bila lagi nak rasa naik Bas Muafakat Johor kan

img-20171005-wa00401624224180.jpg
img-20171005-wa0039139002949.jpg
22196209_292793807873446_3826138373166036920_n
22196442_292793811206779_7289556922571491661_n
22221521_292793797873447_4131215144955208334_n
22279431_1595151517203498_5569921091746661882_n
22196035_1595151787203471_5310323251470285036_n

source : FB

Churros

Bahan-bahan ( 2-3 org )
• 1 cawan air
• 1 sudu makan gula
• 1 1/4 cawan tepung gandum ( boleh campurkan serbuk cinnamon sekiranya suka )
• 1 biji telur – size L
• 1/2 sudu kecil garam
• 1 sudu makan butter

Cara-cara:
1. Didihkan air, garam, butter dan juga gula. Kecilkan api.
2. Masukkan tepung. Kacau cepat2 agar tepung tidak berketul kemudian angkat dari api (adunan akan melekat-lekat)
3. Terus masukkan telur dan kacau sebati.
4. Masukkan  nozzle bentuk bintang dan masukkan ke dalam piping bag)
5. Tekan acuan dan biarkan doh keluar sepanjang 2-3 inci kemudian potong dengan menggunakan gunting.

6. Panaskan api dan goreng hingga keemasan. Angkat dan toskan.
7. Taburkan gula atau terus saja celup ke dalam coklat cair. Nyumm !!

Tapi tadi tak sempat buat coklat dip, gula Nutella je… hahaha boleh jelah Syakeela…
Kang takde bekal awak bising…
Churros Mummy versi kurus & gemok, cerah & gelap… hahaha