Bile dah xde keje

Sabtu lepas gi window shopping
yelah window shopping, tp Mummy yg window,
Mr.hBy door shopping miahaha
oleh kerna dok umah rasa cam gatal jek kaki :)
kul 12pm kuar umah g jemputan kawin dulu
pastu g EconSave beli barang2 nenek kirim.
Then ke GIANT
macam biasa ah tengah2 bulan barang dapur semua kering terutama susu anak2.
Sambil tu Mummy redeem ini



sape gi selalu gi GIANT sure tau pasal stamp inikan. Mummy berjaya mengumpul sebanyak 350 dan menukar ini dengan tambahan duit sebanyak RM15.90. Sejak kawin ni kemaruk ada periuk beso2, bak kata hBy nak watpe ntah byk2.


Lepas tu kami ke kedai gambar MEE TOO

hBy cari SB-900.
Pastu cari photo bag x berkenan.
Nampak tak budak 2 tu.
Orang ngah cbuk kat kedai kamera diorang dok wat sampan.
Pastu kitorang ke branch MEE TOO kat Tebrau City plak.

Berkenan yang ini xde jenama pun. Brands Kata-Bags DR466i.

yang membuatkan Mummy suh ayah pilih kerna
*
*
*
*
*

(Gambo ihsan Kata-Bags)

ada compartment untuk laptop.
Lepas ni x de alasan xleh membimbit my Mr.Black okey.
Pastu gi mana lagi ek.
Harus ah makan, w/pon dah makan nasi minyak tapi mmg trend anak2.
Makpak lain jgn ikut tabiat membazir anak2 ku ini ye.
Kitorg makan KFC jek Danish request ke situ, layan jek.
Pastu, ke mana lagi ek????
BALIK ah x reti2…..

[Note :: ketawa paksaan, ni semua si pengadu domba punye pacai]


footer

2 comments
  1. rajin nya kumpul sticker tu..periuk tu cantiks….ayu kalu dpt sticker tu, kasi kat member jer..kalu dekat leh ayu pas kat atie je…

  2. sitinyer stamp semua pas kat member sbb mmg jarang sekali menjejakkan kaki ke giant..selain masalah parking, rasanyer lagi suka gi tesco…hik hik..

Comments are closed.