Bentangan Kertas Kerja

Small Smiley Icon untuk suami tercinta chewah *ayat kna power Small Smiley Icon
Khamis ni last day sekolah pastu cuti 2 minggu
macam² dah plan dalam kepala Mummy ni :)
anak² yang cuti sekolah Mummy excited wat schedule ape kes?
tapi Mummy yg plan, penentunye Mr.hBy, sekali semua dirancang kena reject padan muka Small Smiley Icon
jom join Mummy berangan

Small Mini Eyecatcher Icon UNIVERSAL STUDIO
PakNgah dah gi 2 mgg lepas tp x dpt msuk tiket habis pdn muke tu yg mengajak lagi pegi

Small Mini Eyecatcher Icon BUKIT TINGGI


Small Mini Eyecatcher Icon SWIMMING
hahaha ni dah confirm jadi klu xjadi mmg gamaknya Daneen tuntut tiap² ari...
itu Mummy yg berangan ntah jadi ntah x,
u’olls bercuti ke mana cuti sekolah ni????
Jot’s :: Kalau tang berjalan Mummy mmg terror.. :)

footer

Happy Mother’s Day

Selamat Hari Ibu
kepada my mom, MIL, SIL & semua ibu2…

Without You

Mom, without you, there would be no me.
Your love, your attention, your guidance,
have made me who I am.
Without you, I would be lost,
wandering aimlessly,
without direction or purpose.
You showed me the way
to serve, to accomplish, to persevere.
Without you, there would be an empty space
I could never fill, no matter how I tried.
Instead, because of you,
I have joy, contentment, satisfaction and peace.
Thank you, mom.
I have always loved you
and I always will.

By Joanna Fuchs
[Jot’s :: Arini B’day MIA…Happy B’day dear]
footer

Cuti lama sangat

Love Emoticons
CUTI amacam….

To me…
xde special, xde g mana2 pun
hanya terperap kat umah sambil melayan bendera jepun.
Setelah 2y++ bersembunyi akhirnya menjelma bendera tu,
sakit perut toksah citer, kalau boleh hanya nak baring 24/7.
Actually ada plan lain tapi semua x menjadi.
Sepatutnye arini Mummy start keje tapi leh luper ah plak.
Boleh gitu, at last amik EL.
Esok dah start keje & Danish pun dah naik sekolah.
Keje, aduhai malasnya…..
Camne ngan cuti korang best ke??????

footer

Zoo Negara

Masih lagi nga cerita basi kisah percutian kami yang ala2 gitu
Lepas balik dari Langkawi
kami g lak ke ke ZOO NEGARA.
Punye ah susah nak mencari dari Putrajaya
tapi at last berjaya gak jumpe ngan bantuan GPS.
Bukan main excited lagi budak 2 tu tapi bile sampai dalam Daneen takut.
Banyak2 binatang yang dia excited nak tengok adalah lembu.
dari kul 11am sampai ke kul 3pm kat dalam tu naik patah kaki w/pon tram kami naik gak.
Balik dari zoo kami terus ke IKEA hahaha at 1st sesat gak
tapi jumpe akhirnye lebih kurg kul 5pm to 7pm.
Pastu kami ke Alamanda plak cari baju tido Daneen ngan sepentot Danish.
Sekali dah sampai umah ghupenye baju tido Danish daaa yang dah habis terpaksa recycle.
Kami makan di Chicken Rice Shop sungguh x berapa sedap.
Balik umah mandi pastu mata ngantuk tapi ditahan coz nak tgk CSI.
Pastu tido coz esoknye we have a long journey…..
^_^

footer

Hari Terakhir

Hari terakhir awal pagi ke Kuah memborong di Haji Ismail Group (HIG)
pastu balik chalet untuk checkout.
Lepas checkout gi lak Makam Mahsuri.
huhuhu xde ape yg best pun kat situ.
Tak ke Idaman Suri pun kata hBy sama jek menyampahnye……….


Pastu kitorang ke Beras Terbakar.
pun sama xde ape2 yang best.
Sebab pada Mummy yang best adalah tempat yang ada xtvt.
Pastu terus ke airport coz flight kul 5pm so kena check-in kul 3pm.
Kul 6.30pm kitorang sampai LCCT.
Penatnye badan toksah cakap kul 8.30pm dah masuk tido bangun 8am baru sedar.

footer