• work

    Wallpaper

    Background PC yang baru
    miahaha bile tengok BB ni terus berkenan okey
    mata biru, biar terkenan kat BB dalam perut ni wakaka
    tiba² 3rd BB mata biru, putih menyepoi
    confirm orang ingat tersalah amik anak kat hospital.
    Jot’s :: Malas tahap dewa nak buat keje…

    footer

  • work

    Super Busy

    Got New PC today
    ngah menggodeh Windows 7 huruhara keje
    confirm gak keje berlambak² arini, kan ke awal bulan.
    As for me ofcos dah gaji tapi worker’s lain belum lagi.
    so jangan buat Madam lapo arini, kalau tak confirm semua kena marah wakaka
    Mode = BUSY
    cheh busy ah sangat..

    Jot’s :: Citer basi raya petang ni…
    footer

  • work

    Hati Panas!!

    Arini, me panas hati ngan seseorg kat pat keje.
    Bekerja dalam sarikat jangan ah, pentingkan diri sendiri.
    Jangan ckit2 “Bukan kuar duit ko, duit company”
    x ke bangang klu dah ko fikir camtu yang effect kat pekerja lain semua keistimewaan di tarik
    Bak kata pepatah “Kerna nila setitik, rosak susu sebelanga”
    entah2 ko xpnah dgr pepatah tu, baru naik pangkat dah lupe diri
    tu ah manusia xleh senang ckit.
    Actually org tu bodoh, coz x reti membezakan “tanya ngan marah”.
    Lepas tu yang tukang sampai plak orang lain yg bercakap dkatanya aku yang bercakap.
    Jangan mentang2 ingat ko tu lelaki & lebih tua
    senang2, sesuka ati nak marah2 aku.
    Ada aku kisah, ko ingat aku x berani nak marah ko balik ke?
    Kalau setakat nak marah2 dlm tipon x guna
    nape x naik ofis dah alang2 ko kat bawah ofis.
    Dasar penakut, belakang cakap beso, depan pengecut.
    *sigh*
    Arini betul2 panas okey dtambah ngan cuaca yang amat panas….
    footer

  • Me,  work

    Tak Siap Lagi

    Tolong Tolong Tolong
    dah kul 11am ni masih kat ofis keje xde ah byk sgt tapi x siap²
    janji ngan my sis kul 11.30am balik coz dia nak kuar
    takkan tinggal budak² ngan PakNgah diorang kang klu MakCik dah kuar
    ntah ape jadi ngan anak² aku kang ada kena dera ngan PakNgah
    kang kul 1pm Mr.hBy balik x siap masak lagi
    gamaknye makan Nasi Ayam tapaw ah lagi
    huish kena laju² ni tapi
    macam ne nak laju wat keje
    kalau FB & Blog lagi laju aku terjah
    so salah siapa??????????

    footer

  • Me,  work

    Malas Yang Amat

    Uish ape nak wat ni
    malas yang amat arini, mood xdak ni

    – keje berlambak malas nak tengok
    – nak berkebun pokok² belum leh tuai
    – s/khabar² & majalah² dah habis di baca semua

    huhuhu hujan² ni dalam pala hotak ni dok mikir nak tido jek
    huwaaa nak balik, penat keje ni
    ape yang penatnye kat tmpt keje ni dok jek ek
    dah mengong dah ni :)
    any suggestion friends ape yg patut di buat?????

    footer

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On TwitterVisit Us On Youtube