Wallpaper

Background PC yang baru
miahaha bile tengok BB ni terus berkenan okey
mata biru, biar terkenan kat BB dalam perut ni wakaka
tiba² 3rd BB mata biru, putih menyepoi
confirm orang ingat tersalah amik anak kat hospital.
Jot’s :: Malas tahap dewa nak buat keje…

footer

Super Busy

Got New PC today
ngah menggodeh Windows 7 huruhara keje
confirm gak keje berlambak² arini, kan ke awal bulan.
As for me ofcos dah gaji tapi worker’s lain belum lagi.
so jangan buat Madam lapo arini, kalau tak confirm semua kena marah wakaka
Mode = BUSY
cheh busy ah sangat..

Jot’s :: Citer basi raya petang ni…
footer

Hati Panas!!

Arini, me panas hati ngan seseorg kat pat keje.
Bekerja dalam sarikat jangan ah, pentingkan diri sendiri.
Jangan ckit2 “Bukan kuar duit ko, duit company”
x ke bangang klu dah ko fikir camtu yang effect kat pekerja lain semua keistimewaan di tarik
Bak kata pepatah “Kerna nila setitik, rosak susu sebelanga”
entah2 ko xpnah dgr pepatah tu, baru naik pangkat dah lupe diri
tu ah manusia xleh senang ckit.
Actually org tu bodoh, coz x reti membezakan “tanya ngan marah”.
Lepas tu yang tukang sampai plak orang lain yg bercakap dkatanya aku yang bercakap.
Jangan mentang2 ingat ko tu lelaki & lebih tua
senang2, sesuka ati nak marah2 aku.
Ada aku kisah, ko ingat aku x berani nak marah ko balik ke?
Kalau setakat nak marah2 dlm tipon x guna
nape x naik ofis dah alang2 ko kat bawah ofis.
Dasar penakut, belakang cakap beso, depan pengecut.
*sigh*
Arini betul2 panas okey dtambah ngan cuaca yang amat panas….
footer

Tak Siap Lagi

Tolong Tolong Tolong
dah kul 11am ni masih kat ofis keje xde ah byk sgt tapi x siap²
janji ngan my sis kul 11.30am balik coz dia nak kuar
takkan tinggal budak² ngan PakNgah diorang kang klu MakCik dah kuar
ntah ape jadi ngan anak² aku kang ada kena dera ngan PakNgah
kang kul 1pm Mr.hBy balik x siap masak lagi
gamaknye makan Nasi Ayam tapaw ah lagi
huish kena laju² ni tapi
macam ne nak laju wat keje
kalau FB & Blog lagi laju aku terjah
so salah siapa??????????

footer

Malas Yang Amat

Uish ape nak wat ni
malas yang amat arini, mood xdak ni

– keje berlambak malas nak tengok
– nak berkebun pokok² belum leh tuai
– s/khabar² & majalah² dah habis di baca semua

huhuhu hujan² ni dalam pala hotak ni dok mikir nak tido jek
huwaaa nak balik, penat keje ni
ape yang penatnye kat tmpt keje ni dok jek ek
dah mengong dah ni :)
any suggestion friends ape yg patut di buat?????

footer