Dah ada Butik

Sekarang Mummy dah bukak BUTIK plak
dengan modal yang tak seberapa
akhirnya cita² nak mempunyai butik tercapai juga *wakaka*
w/pon BUTIK tu taklah sebesar BUTIK M&E
akan tetapi butik tu hasil tangan MUMMY sendiri tanpa bantuan dari sesiapa
haa!!! tak caya Mummy buka BUTIK
masa launch aritu mmg x jemput ramai orang tu yg korg tak cayakan


ni lah BUTIK Mummy
hahaha skang ngah giler main menatang ni plak.
Jom join, siapa yang berangan nak ada butik
sila² ah main games ni cari pengalaman miahaha

Jot’s :: Congrats Seed coz dapat bb boy semalam, Muhammad Afif semoga membesar sebagai anak yg soleh..

footer

23 Replies to “Dah ada Butik”

  1. to all :: waka waka hanya di alam maya sajok x mampu lagi nak betul2… ni pun asik kehabisan stok jek hahaha…

  2. Hiya! Quick question that’s entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
    My website looks weird when browsing from my iphone 4.

    I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue.
    If you have any recommendations, please share.
    With thanks!

    Billige ajax fodboldtrøjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *