Diapers less

Daneen dah pandai sekarang
dah totally free diapers
dengan itu bulan ni selamat duit Mummy
xyah kuar duit tuk pampers
alamak masalahnye Mummy dah beli 2 MPV (mamypoko value) hahahaha
sapa yang nak habiskan
Daneen cuma pakai selai jek tu pun bile time tido
tapi semalam menguji kesabaran k
kul 6pm mandi
nak pakai pampers Mummy pakaikan
pastu ngah tgk Danishnye homework
dia tergedik² kat sebelah

“Nak tencing nak tencing”
“Kencing jek dlm pampers ah”
“Cepat ah tak tahan ta’an”
“Ish kencing dlm pampers jek” Mummy dah hangin okie
“Cepat tak ta’an ni org kata tau tak” sambil pegang tut dia
ish nak tak nak Mummy buka gak suar
terkedek² minah tu gi toilet
pastu pampers td dah xnak pakai semula

Lepas maghrib dlm kul 7.30pm masa ngah makan
wahdia wat hal lagi
nak gi toilet lagi last² abangnye yg tlg settlekan
coz tangan Mummy kotor suap diorg makan
bukak suar, pakaikan semula seluar & pampers
tp pampers yg mula² dia xnak pakai
hampir 10 keping k pampers dia pakai & buang
begitu sahaja tanpa rasa bersalah…
klu dah tau dah pndi tak pakai pampers
jgn ah pakai pampers ni tak
nak gak pakai pampers tapi xnak shishi dalam pampers
Mummy fire baru tau
♥ Teknik tangan berapi ♥
minah ni ngah giler cite naruto la ni

Till next episode…

11 comments
  1. dia tau mummy dia baru beli 2 MPV…tu yg dia tlong perabihkan…he he he

  2. Siti –> ak ah membazir tul minah ni

  3. wah..bagus la..dah bleh jimat bab diapers..

  4. Haslinda –> Betul tapi sebelum tu jenuh tangan Mummy dia mengemop dek kerana tak sempat gi toilet…

  5. hahaha..bagi mummy exercise..

  6. Hernee –> klu kat umah mmg slalu exercise takyah nak beli machine lagi asik kena dera ngan dia jek

  7. hehe tensi gak kan masa nk start diaper less ni kan..nuqman dulu kebetulan je stat..sbb tgk pampers kasi neseri tak penah pakai2…tanya ckgu nye dorang dh train kat sana..yeay..so saya nye keje ringan sket aa..kira dua ari ng saya tak pakai dia dh ok..

    skang ni dah diapers FREE!dari bulan 10 aritu la..tu pun kebetulan gak..terlupa pakaikan bila jaga kul 5 pagi tgk tak kencing..selamattt..pastu terus le smp skang hehehe…lambat la 3thn 6 bulan baru diapers free huhu..sbb maknye malas train kekekeke..

  8. Geni –> Senang ah x penat nak megang mop

  9. cian mumy,fire2 tu…pandai daneen kecik2 dah tak pakai pampers..daneen leh mintak adeq lagi ni hihihi

  10. bestnya daneen dah diaperless..Aina sebaaya daneen tapi still tak nak diaperless..walhal, cakap memang dah pandai. haiii bila laa dia terbuka hati tak nak pakai pampers yerrr…

  11. sayang ibu –> nnt lama² pandai ah tu belum masanya lagi…. ni nak ajar free diapers lak ngah gawat ni anak² yg jd mangsa kejam sungguh ku ini

Comments are closed.