Double Dutch

Teringin, terngidam benda ini
tapi nak gak tepek, kalau area Gelang Patah ni ada dah confirm gi beli
tapi ape nak wat SIK ADA
bg Hint kat Mr.hBy tapi dia wat dunno jek
menyampah tau….
sape² dah makan tu post ah kat me bg jamah hehehe
marshmallow tu yg wat terliur…

footer
14 comments
  1. ouch.. aku lak yg rasa gatal2 nk jugak… ahahaha..:p

    p/s: ada kat mana jegh beb?

  2. alolo..aku pun dah terliur nengok eskrim tu..

  3. ha ha ha…nie sure tergoda ngan iklan kat tv tu kan..
    tp mmg menggoda pun iklan tu..nak2 time panas ….hu hu hu

  4. mahu jugakkkkkkkkkkkkk !

  5. wah…layan tu..sambil tgk2 tv cite adamaya..hehe

  6. dah post. a few days ago.. :)

  7. hrumm…sape yg dh rasa..bg la komen sikit…if sedap..baru leh pergi beli..hehe.. ;)

    sometimes dlm iklan jer nmpk sedap..tp hakikatnya….hrumm..tak seindah yg digambarkan.. ;)

  8. memang sodap tu..bilalah akak dapat merasa ek

  9. adehhh..zie pun dh jd ngidam gak nih.sobsobsob

  10. x sempat gak merasa lagi.selalu tengok iklan jer.bila la nak g beli

  11. Ealyie :: hahaha xtau mana nak cari, Giant or Jusco mesti ada nyer..

    mmyYen & Zanna :: terlir jgn x terliur

    miss lolla :: gi cari sblm kehabisan stok..

    E.D.Y :: tul tu, confirm x sedar habis semangkuk..

    Zuhaini :: huhuhu tu ah makin terliur tgk N3 tu..

    nabilah :: sila gi http://www.Alia.com tuan blog dah merasa..

    Kak Ina :: hehehe sama lah kita kak bile ah dapat merasa

    Zia :: sila terliur wakaka

    AnakPerak :: sama ler kite sll tgk iklan jek.. huhuhu

  12. ni gara2 iklan kat tv laa nih..aku pun teringin & blom jumpa lg aritu carik kt tesco xde

  13. Sayang.Ibu :: ye ke harus jelajah ke Jusco @ Giant lak.. tengok ler kite klu ter selisih bahu ye…

  14. hidup biar sedap..hahaha

Comments are closed.