Jangan amik

No No No
siap ngan isyarat lagi okeh minah ni wat sign
semua gara² bile Mummy amik candid pastu dia pasan
ranbut lak tu ngah mengerbang cam ponti
actually rambut tu toncet boderet (betul ke ni)
pastu dah on d way balik bukak jadi cam curly gitu
dia asik mengirai rambut jek lawa katanye
ajak gi saloon wat rambut camtu
poyo jek minah ni mana dia tau xtau ah
so layan jek ah gambo² dia terjerit pekik ni ha…..

pic10-1

8 comments
  1. cantik anak mummy dasy nih.. :)

  2. daneennn..nape ngan kamu!!takut mummy ayu tengok…apa pun tetap posing n she’s really cute..cayalah
    yg second pic tu nangis ker?

  3. wahh sakan benor dier menjerit noh! bingit x?

  4. ape kes la minah ni..hehehe..geram aku tngok muke die tu..sbijik muke ko long..hehehe

  5. Zuhaini ~ tq ur alia pun cute

  6. mummy_ayu ~ yap, ngah menjerit ayah dia pgg tgn dia

  7. gieyana ~ bingit yg amat

  8. haha.. mcm cik ponti

Comments are closed.