Kalau dengan Mummy…

… Budak kecik ni super duper ngengada huhuhu xleh wat keje lain nak suh ngadap muka dia jek

image
Msakkan bubur xnak makan kismis ni klu bg 1 mangkuk pun boleh habiskan…
Hahaha abaikan tilam tu letak dpan tv da ctu gak ah dia nak makan cesss
image
Ngah pose masa ni mata melayan citer Mr.Bean tangan nak amik iPad
(Wearing Weegro kura2 comel :D)
image
Fav. app dia piano lesson macam nak tembus tekan cari ilham nak compose lagu konon…
image
Tak cukup kat tv layan lagi Mr.Bean time ni Mummy tinggal dia jap masak, pintu bilik ngan depan tutup, nak ke dapur mmg dia x boleh sebab ada pagar huhuhu
image

Ikut amik abang balik sekolah huh x reti diam ke depan ke belakang last2 ttido smbl ngempeng huhuhu huruhara mummy nak drive smbl breastfeef dia huwaaa…
Pengalaman baru hehehe

Jot’s :: Alhamdullah 13bulan sudah…

24 Replies to “Kalau dengan Mummy…”

  1. A motivating discussion is worth comment.
    I do think that you ought to publish more about this subject matter, it might not be a taboo subject but generally people do not discuss
    such topics. To the next! Cheers!!

    Atletico Madrid ny trøje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *