Keakraban

Teringat plak skang ni anak2 dah beso klu amik gambo mesti xnak berdua bak kata Daneen “Adik xnak gambar ngan abang muke abang x lawa” bleh gitu yang abang x kisah adik ni kuat melaram sbb tu dia x suke bergambar ngan abang.

This pic’s taken when Daneen about 2mth++ Danish plak masa ni 2y4m.

Ni plak Danish dah 3y & Daneen 1y, abaikan yang berserabut kat belakang tu ni mummy dah malas tahap gaban, masa ni pun Daneen masih lagi tido dalam play pen la ni jek dah nak 3y tahun depan pun masih lagi nak tido bawah ketiak mummy, anak mummy lah katakan.

Ni satu2nye gambo raya diorang berdua pic’s ni last year punye tahun ni x sempat amik pastu yang ada pun bertiga ngan pakngah, hampeh tul.
Kat EOM masa ni lagi kat Titiwangsa belum pindah Melaka lagi.(hahaha senyum macam kena paksa dua2 anak aku ni)

Kalau dulu baju tido mesti sama ni 1st baju tido mummy (yang lain dah byk kali :-) brg sendiri) beli online nasib baik muat.

Baju ni pun beli on9 tapi kesian danish punyer macam sempit, act bukan macam dah memang macam sarung nangka mummy tengok pakai sekali jek, Daneen yg untung sbb dia comel so yang abang pun dia dapat gak.

Ada gaya supermodel x anak2 aku ni, suke tengok budak2 kecik ni posing coz sembarang. Skang ni Danish n Daneen klu nak berjalan baju diorang cari sendiri macam budak beso jek. Masa amik gambo ni Danish suke pakai shirt & seluar pahjang x kira ah slack ke jeans.

Dalam keta pun jadi tmpt berposing kadang mummy yang bosan ckit2 nak amik gambo.

Nampak macam ni memang macam baik tapi selalu gaduh kadang2 siap bertumbuk2, wrestling macam WWF pun ada gak.

Pic ni taken time Ayah nak solat cbuk nak sembahyang gak pastu kiblat tonggang langgang suke ati jek bukan nak dengar cakap orang salah ke ape, bikin hati mummy panas jek.

Ni the latest pic masa g Kelantan aritu kat Pasar Siti Khadijah ayah yang amik minah ni mmg kena duk dalam buggy tu kalau g mana2 klu x sana capai sini capai kang x pasal2 semua sayur tu dia nak beli.

28 Replies to “Keakraban”

  1. hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked up anything new from right here.

    I did however expertise a few technical issues using
    this website, as I experienced to reload the website lots of times previous to I could get
    it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK?
    Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage
    your high-quality score if advertising and marketing with Adwords.
    Well I am adding this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective exciting content.
    Ensure that you update this again soon.

    Monaco fotballdrakter 2018

  2. Wonderful website you have here but I was wanting to know if you knew of
    any forums that cover the same topics talked about in this article?

    I’d really love to be a part of community where I can get comments
    from other knowledgeable individuals that share the same interest.
    If you have any suggestions, please let me know. Cheers!

    Arsenal ny trøje

  3. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
    I’ll certainly return.

    Roma drakt 2019

  4. 來自瑞士的Teosyal®透明質酸,是由世界第三大以透明質酸為基礎的TEOXANE藥廠研發。Teosyal ®Redensity II® 是專門為眼部肌膚而設計的透明質酸。屬於半鏈結透明質酸的Redensity II® ,輕微吸濕力可減少水腫。 半鏈結透明質酸的柔軟度較高,於注射之後不會產主粒狀問題。可撫平中度皺紋,主要用於淚溝、額紋、手部填充、木偶紋、豐唇、耳珠、太陽穴、人中、面頰填充、虎紋

  5. 【手霜控日記】生命中不可缺少的-手霜 – Katerina的花俏部落格 •Beauty •Fashion •Lifestyle 【手霜控日記】生命中不可缺少的-手霜, Katerina的花俏部落格 •Beauty •Fashion •Lifestyle: 【手霜控日記】生命中不可缺少的-手霜, Katerina的花俏部落格 •Beauty •Fashion •Lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *