Majlis perkahwinan di MPAJ

Ahad lak seperti dalam plan gi dewan MPAJ
masing² bile tanya tau jalan x, jawab tau
kesudahannya sesat 2,3 kali pusing jalan yang sama
Mr.Hubby lak dok salahkan me coz tak reti guna Nokia GPS
dalam dok kalut tu Daneen lak wat hal
Gambo dia atas ngah berposing tu actually nak nangis
nampak tak mata dia berair & bibir mencebik
baru lepas bergaduh ngan Mummy
dia nak pakai compact powder tapi bukan kat muka
dia nak pakai letak kat ketiak
x penah di buat orang ok
dah ah year 2009 jek 4 kali compact Mummy beli
1st >> MAC x sampai sebulan dah berkecai
2nd >> Revlon pun sama gak jangka hayat x panjang
3rd >> Johnson huhuhu ni lagi dia syok pakai last² tgl cermin jek
4th >> ni last Silkygirl dah macam anak dara rasa
tapi last² Mummy ngalah gak bagi gak ah
pastu terus diam x merengek lagi
dalam sesat barat tu kitorang bernasib baik
coz ternampak Odyssey PakTeh ngan laju mem’follow’
akhirnye sampai ke destinasi yang di tuju

Sampai makan² semua
berborak², last sekali ada edisi baling sweets
Mummy selaku Maksu paling banyak dapat
hahaha semua SIl & BIL bersorak
“MAKSU borong gula²”
hahaha bukan setakat sweets sahaja
telur pindang pun Mummy banyak dapat
pastu berkat pun Mummy paling banyak dapat
tapi Mummy amik 2 jek tuk anak²
kul 4pm kitorang gerak balik ke JB

sign_edited-1