Model

Gaya seorang model
Hikhikhik ni semalam kat Aeon Bukit Indah masa ayah cbuk milih baju, minah ni cbuk jd model suh amik gambar dia. Nasib Danish x ikut klu x maunya roboh sign tu keje dia 2 badik. X byk barang yg di beli cume baju hBy jek ngan Daneen sepasang.
Danish punya x beli coz dia kena ukur badan xleh beli sebarang nnt x sesuai pun dia xnak pakai.

11 comments
  1. hi , your site is good, can we exchange link?
    here is my link
    http://khmerlovenews.blogspot.com

    I hope you can

    Best regards,
    phalla

  2. wah..dah start shopping baju raya..best!

  3. ala comel no pnumbuk..hehehe..long mlm td aku mimpi ko..ko kurus no mase tu..

  4. amboi model brand renoma yerkk

    kak, byk sale tak kat eon bukit indah…coz' ingat minggu nie nak naik jb ler shopping raya….

  5. Phalla >> ofcos, i add urs

    mummy_ayu >> dah 3 ari cuti, 3 ari terjah shopping complex

    Hernee >> huhuhu perli ah tu tau ah skang dah 3 kali ganda dari dulu..

    Zanna >> banyak sangat2 harga pun giler2 less

  6. amboi sakan anak dara mummy posing ye..hihi..

  7. Wah dh shopping raya Yang..
    Tk sempat lg nk menuju ke sana..
    Mggu lepas bgasak g Uda Ocean Angsana rmai gla org Yang huhu blaga2 vontot smpai..
    Metrojaya Pelangi, Jusco Tebrau, Danga City Mall, Danga Bay, Kotaraya sudah kuterjah hiks

  8. huhu…comey seyyyyyyyyyyyyyyy die. geram z tgk weh :D

  9. genny >> hikhikhik posing ikut mood tu

  10. Mama Qaseh >> Sama ah sebelum gi Jusco tu gi Angsana aduih ramai x leh jalan…. uih jauh2 g tak larat nak terjah

  11. Zie >> Time angin baik mmg comel …. jgn cakap dia nnt dia jawab "Tau xpe"

Comments are closed.