Muhammad Adam Rizqi

Bulan lepas Mummy ada post N3 pasal BB ni
tapi xde gambonye masa tu.
Kalau luper gi checkout kat SINI
Hari ni genap sebulan usianye.
Maknye aih cuma berpantang makan jek okey,
16 ari pantang dia dah gi servis keta bagai dahsyat sungguh okey.
Mummy gi tengok Adam ari Ahad
gi berdua jek ngan Daneen.
Danish x ikut coz kata Daneen
“Abang ikut ayah, girl ngan girl, boy ngan boy”
me tanya boy kat umah nak watpe?
“Masak” Daneen jawab.
Sampai umah Adam ngah tido dalam buai
hehehe me terus angkat & wat main.
Daneen plak digomol2 pipi si Adam tapi kejap jek dia main.
coz pastu dia berlantak minum air sirap ngan biskut lak.
Tak malu tul bercawan2 dia minum okey.
Adam ni comel lote jek keciknye
anak² sendiri gedabak², panjang² masa kuar tu yg kekok gak nak pegang mule².
Adam ni ske tido atas dada kata maknye…
so sweet :)

Note : ish bile tengok bb ni cam best ah plak.

footer

6 comments
  1. smpai ati ko tngglkn aku long..huhuhu..

    tabiat si daneen tngok bb kt umh org nk mntak biskut bgai aeh..hehehe

  2. hik hik hik…dah nama nya budak2….kalau kat umah org biskut kering pun dia lantak…kat umah sampai berkulat tak disentuhnya…itulah anak2 saya,,,….ekekekekk

  3. Somellnya baby ni kan..
    Ermm kalau tgk baby cam best pe lagiii Yang tmbah laa lagi satu thn depan hiks..

    P/S:Thanks 4 the info pasl Pap Smear tue hehe..wah tabik laa Mummy dh wat dulu upenya yea..
    Btl2 berani la kan..Tang kena bukak bwah tue yang malass jer rasanay..surely segan gila tue hehe

  4. salam..

    Memang comel baby tu.. bb kan mase umor lom 1 tahun..memang suke sgt la sbb x banyak kerenah..tp after that jekk…huhuhu..sabor je laa..apapun dah name nyer budak kan.. x noti x sah.. eheee..

  5. salam mummydasy..dah ada nn yer…nantilehlah kita klik mengklik..akak dah klik dah..
    budak-budak ni memang cam tu perangai dia orang..bila gi umah org..mcm tak pernah makan minum kat umah..menciiii dan memalukan sungguh.
    memang kecik ek baby tu..

  6. alaaa…nape lah xajak aku…
    enth biler ler aku nak g tgk Edah..

    Hari ni iMan 5 buln…(tgk blog iman)

    rase mcm nak tambh lg…jer biler tgk bb baru…huhuhuhu…tp takoooot…

Comments are closed.