My cheeky girl

Klu pasan stp kali ada gambo Daneen
mesti wat muke² sembarang bak kata Danish
ngan rambut yang berserabut coz x suke sikat rambut
padahal dr kecik Mummy suke toncet, pki headband
bl dah beso x blh cuit rambut dia
bila nak sikat mula ah menjerit cam kena histeria
so layan gambo muke² dia

ni separuh jek 2007 x masuk
nasib baik pic tu semua xde kat lappy
semua kat PC umah nenek
kalau ada mau rabun mata Mummy
nak mengeditnye
tak tau lak ape motip dia suke wat muke sembarang tu
cam poyo jek kata Danish….
nanti dia jawab “suke ati ah muke org”
P/S : orang = Daneen bahasa diri dia

Till next episode…

17 comments
  1. tunggu ae Daneen..siap die kalau jumpe..nak tarik2 muncung die..minah ni muncung die tu yg wat mahal..hehe..geram aku tngok..

  2. comeinya daneen buat muka cam tuh..cute jer. chinees look yer daneen. dah berapa thn ekkk???

  3. Hernee >> Dia klu depan org xdenye nak wat camtu trus jadi Perempuan Melayu terakhir

  4. Rynas >> 2y6m, ye ke chinese look klu gi mana² chinese suke tegur nak mata cam dia especially preggy woman xtau nape

  5. rambut dina pun serabai giler. Nak sikat pun payah, usahkan nak toncet bagai.

  6. tu la yg aku pelik..bile dtg umah ko auto jd PMT..

  7. KV >> kdg2 mmg serabai smpi me sll kena marah ngan nenek dia coz x sikatkan rmbt klu ngan org lain bkn main lg dia bg pala dia org nak wat pe pun xksh.

  8. HErnee >> Tu ah pasal klu nak majuk pun automatik, br ckp adik ja… dia dah nonggeng majuk ayat blm hbs lg…

  9. comeiiiiiiiii!

  10. >>salam..
    >>comeii ni budak.. pandai bergaya ada harapanni nak jadi modelker..

  11. alahai.. comeinyeeee… geramnyeee…
    seksinyeee…

  12. die suke mincungkan bibir….tiru anggelina jolie ..hehehhee

  13. heh..heh..heh.. cenggitu pun still cute..

  14. daneen suke muncungkan mulut die ek. so cutee ler. mumy bile nk mai kch ek? leh zie tarik muncung daneen tuh..hehehe

  15. mmg dari mula kenal blog ni dah geram dgn aksi muncung Daneen tuh. hehehe… kalau Alya masa kecik2 dulu bila ckp “buat busuk..buat busuk..” dia akan buat muncung cam Daneen la ;D

  16. Kirana >> TQ

    Cho Zila >> TQ

    ami >> seksi ker..

    Opie >> Angelina Jolie hehehe jauh yg amat

  17. CuteMiut78 >> cute ke..

    Zie >> Tgg durian runtuh insya'allah akak smpi sana lg hehehe

    diniedinar >> Buat busuk tu ah puncanye kak smpi skang berjangkit

Comments are closed.