New Header

Memang dasar x tetap pendirian
again my new header
ngah dilanda kebosanan nak tgk CSI dah terganggu
coz Daneen panggil “Nak tutu susu
adeh tertinggal 5minit terus xde mood nak tengok
sat lagi nak tengok ulangannye semula
ni last ah tukor2 *ish leh caya ke

~*~ Note kecil : Dah bersalin ke belum MummyPink gaknye… ~*~

pic10-1

11 comments
  1. tantekkk tantekkk…pandai edit nie..hehehe

  2. lebih hangat dari biasa ekkekekke

  3. cantek header baru…buat satu leh? he he he…! tul lah, dah bersalin lum Mummy Pink tu?

  4. lawa…cantik..menarik…he he he..takper..blog ni mcm umah gak,,,.perlu sentiasa di renovate//he he/abis tu, takleh nak asyik tkr perabot je…kita tukar2 layout jelah

  5. long cun header ko.. cam ni leh ar wat kan aku satu..hehehe..

    a’ah snyap aje seed tu..nk call takut ganggu plak..klau tau ape2 inform tau..

  6. sama la gan zana.. sekejab2 mesti nk tukar header atau background…

  7. ho ho .. header ini lebih da bom

  8. rajin tul tukar header..tolong aa buat kite skali hahahahah

  9. alahai..comelnya. Kita tak pandai pun.

  10. comei danish dgn peacenya..hehe…

    btw, dah dpt tak camne nak buat komen cam kat blog kite tuh?

  11. cantik header… :)

Comments are closed.