Penat

Arini penat yang amat pagi2 dah kuar gi paso beli barang,
semalam pun kuar gak sehari suntuk

semalam memborong susu Sustagen di Giant

sekali membeli Mr.Hubby tak hengat sampai 24 kotak

mentang2 murah taknak lepas peluang ye..

arini gi memborong Lettuce lak coz PakNgah minta tolong watkan salad

coz ada team kriket dari Australia nak datang, so diorang nak wat BBQ lepas game
tugas Mummy hanya membuat salad sahaja tak susah
barang2 cam ayam, hotdog, udang dll semua PakNgah dah beli.

gambo cilok FB dia

Lettuce tu jek dia x reti mana nak cari.
Balik paso dah kul 12pm,
terus bersilat motong2 sayur
masuk tomato, kacang, jagung semua dekat sejam gak baru siap pastu tolong lak my mom siapkan barang2 tuk masak mee & nasi goreng
tengok dah kul 2pm, alamak lauk tak masak lagi
sat lagi Mr.Hubby balik pastu nak gi keje
dan akhirnye betul, laki aku gi keje x sempat makan okeh
rasa bersalah yang amat sangat tapi takpe mesti dia dah makan kat luar tadi gaknye
hahaha ayat sedapkan ati…:(

head4_edited-1

4 comments
  1. wah buat catering salad plak ke? he he he..

  2. tak per..nanti minta mangap kat dia..tak pun, kasi jelah "upah" nanti…hik hik hik

  3. mummy ayu :: hehehe catering di alam reality selain di FB

  4. Siti :: Upah ke? hihihi

Comments are closed.