Sabtu pny citer

Sabtu lepas xtvt Mummy & anak² terlalu banyak
ceh banyak ah sangat
Ayah xtvt terhad coz kena keje shift petang hahaha
Pagi tu kul 9am kitorang dah kuar umah
awal sungguh coz banyak tempat yang nak dituju
tempat pertama kena gi kat Masai
nak renew r/tax keta PakUda
bukan dekat tu ckit punya jauh
nasib baik budak 2 tu mmg biasa bgn awal² pagi
lepas tu gi Giant,Plentong beli brg dapur & brg keperluan anak²
pastu gi Taman Tun Aminah repair h/p ayah
last sekali gi Mc’D tapau coz Mummy x sempat nak masak ayah dah lambat gi keje

Daneen on d way balik Giant dah lelap

Danish ngah posing dlm keta sementara tgg ayah repair H/P
Pastu petangnye lepas ayah gi keje
kitorang ikut nenek gi JAKEL
aduh naik keta PakUda patah pinggang duk belakang
dlm rancangan nak beli gak tapi x jadi
nenek nak cari kain tuk baju Melayu
kitorang x beli pape pun
malam tak masak lagi kali ni tapau
murtabak kat RAFI.
see minah yang over tapi paci tetap sejak tukar NUK ni yang AVENT pny dia dah taknak & takleh lepas langsung


gambo atas tu budak JAKEL ngah potong kain pasan x Danish xde coz dia terjatuh dlm relung kain tu pastu Mummy anta kat keta suh tgg ngan PakUda ngelenya sangat

bile dah tinggal sorang maknanya takleh berenggang ah ngan Mummy

Till next episode…

2 comments
  1. hahaha…camnooo tue die leh jatuh dlm relung kain tuh mummy

    :D

  2. Zie >> Dia nak jadi superman..wat malu tul..

Comments are closed.