Senget

Semalam pagi² budak 2 ni dah bangun
pastu suh mandi pun ngan senang sekali takyah berkerah seperti selalu klu tak berejam dalam bilik air x nak kuar, sepatutnye kuar kul 10am++ tapi diorang dah cbuk bersiap awal² Daneen dah excited nak pakai gak tights dia at last ubah cakap kul 9am++ kuar. Paling lambat ofcos ah Mummy baru terkedek² nak iron baju baju & tudung. Plan nak gi MSAM pastu baru ke AEON Tebrau for Sustagen Invitation.

Gambo di atas ni on d way dalam keta budak 2 ni mesti pakai spec. yang menjadi masalah selalu Daneen kalau pakai mesti sembarang tengok ah tu dia pakai terbalik bila kita cakap dia jawab.

“Suke ati ah adik punye”

Kadang² rasa cam nak cili² jek mulut tu menjawab bukan main lagi sekarang. As for Danish dia dah beso dah tau melaram asal nak kuar jek mesti pakai gel rambut nak terpacak dah x boleh di kawal pasal gel tu klu x bagi dia pakai sendiri yang ayah dia punye. Bukan setakat tu jek perfume pun memilih nyampah okeh Mummynye Body Shop xnak xsedap katanya baunye, last² berkongsi pakai ngan ayah punye CK. Okeh N3 lain baru update pasal MSAM & AEON k.

~~POST VIA 5800 ~~

17 comments
  1. Comel dier..tp pakai spec terbalik ler plak!hehehehe..

  2. teknik terbaru pakai sunglass..hehehe

  3. wahahaha…comel spek pink terbalik

  4. daneen senget..hehehe

  5. comel!comel!comel!

    senget pon senget la..janji cute hahaha

    aku ni tak sabaq nk tgu aisya besaq..nk rambut panjang..brp lama la nk tunggu rambut panjang ni

  6. hahah! kondifen jer dia tau! :)

  7. budak2 skrg mummy…nak wat cmner….dah makin bijak bpkr….

  8. Comelnya budak2 pakai spec:)

  9. heh.heh..heh.. cute je..

  10. Gieyana >> Dia mmg sembarang jek

  11. Ungkunor >> Hihihi betul tu cara dia

  12. Pn.Hernee >> hahaha betul ah tu

  13. Kirana >> Hahaha tang rambut tu xtau coz Daneen lahir rambut lebat pastu cukur x lebat sangat ah plak

  14. Mrs. Noba >> Dia mmg confident w/pon benda tu slh

  15. Umi Sufira >> Try ah lak kat ur daughter

  16. Rina >> TQ

  17. wakakaka..daneeennnn.. confident jek die pakai spec tuh kan kak. terbalik la ko pakai tuh adik comeyyyy oiii..

    geram lah nengok daneen neh kak. akak klo mai cnie, mmg habis laaaa daneen aku gomol²..hahaha

    :P

Comments are closed.