Syria

Miahaha
Jangan terkezut bukan melancong ke Syria
akan tetapi “TUDUNG SYRIA”
pemberian dari Pn. Hernee
dan N3 ini paksaan dari dia gak muahaha (jgn marah)

macam x kena ngan muke ku yang bolat ini
akan tetapi tetap gak nak pakai
berhari2 mencuba baru dapat cara pemakaian yang betul

angkara tudung itu gak me beli lagi kat Myon9outlet
taukenye Rya Rizyana
buy 1 for me & 1 for my mom
my mom tanya beli kat ne?
me jawab, ON9… aritu gi KL xnak beli
my mom jawab xnampak….
hihihi mana nak nampak mata dah rambang tgk kain kat Jalan TAR tu
akan tetapi bile gi kenduri aritu

my auntie lak berkenan, yang baju ijau tu
suh belikan color maroon, tapi belum cari lagi busy x sempat “menyopping”
nampak gayanye penyakit berjangkit ni
coz tudung ni senang pakai.
Thank u so much ye Pn. Hernee
gara2 ko 1 family aku dah terjebak ni

sign_edited-1

2 comments
  1. klau lmbat gi keja..tudung ni la ku sentap…senang je pakai dari tudng bawal

  2. hahahaha..family aku pn same daaa..

    ok la tu long..tp muke ade garang arrrr??? cam takut nk tngok..hehehehe

Comments are closed.